T (+98) 23 3117 0000
Email: info@du.ac.ir
دانشگاه دامغان
دامغان، میدان دانشگاه، دانشگاه دامغان، کد پستی 3671645667
دانشگاه دامغان، نماد دانش دوستی دامغان، حاصل خواست و اراده مردمان دوستدار علم و فرهنگ خطه کهن دامغان است. آنان سعی بلیغ خود را به راهبری شادروان دکتر محمدمسعود منصوری در تأسیس دانشگاهی جامع و مردمی به نام رسول اکرم (صل الله علیه و آله) در دامغان گذاشتند و حاصل پشتیبانی آن فرهنگ دوستان و تلاشهای بعدی دانشگاهیان دانشگاه دامغان، در شرایط کنونی دانشگاه دارای 8 دانشکده و گروه آموزشی، دو پژوهشکده، 175 عضو هیأت علمی و بالغ بر 4000 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) است که تحصیلات خود را در 77 رشته و گرایش ادامه میدهند. همگی دامغانیان و دانشگاهیانش برآنند تا همچون گذشته با پیوند فرهنگ، علم و اراده، این دانشگاه را به یکی از قطبهای علمی و منحصر به فرد کشور که زیبنده نام صد دروازه کهن است، مبدل سازند.
تعداد رشتهها/گرایشهای تحصیلی:
تعداد دانشجویان:
تعداد اعضای هیأت علمی: 168
تعداد کارکنان: 175
تعداد خوابگاههای دانشجویی: 9
تشکل، کانون و انجمن های دانشجویی: 38
دانشکده علوم زمین: دانشکده علوم زمین به عنوان نخستین دانشکده دانشگاه دامغان در مهرماه سال 1371 فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود و در حال حاضر دارای 2 رشته تحصیلی زمین شناسی و جغرافیا در مقطع کارشناسی و 7 گرایش زمین ساخت (تکتونیک)، چینهنگاری و دیرینهشناسی، زمینشناسی اقتصادی، پترولوژی، زمینشناسی مهندسی، آمایش محیط، کانی شناسی و سنگهای صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد است. این دانشکده دارای 13 آزمایشگاه و کارگاه تخصصی به نامهای میکروسکوپی، رسوبشناسی، زمینشناسی فیزیکی، فتوژئولوژی و نقشهبرداری، دیرینهشناسی، مدلسازی زمینساختی، آنالیز دستگاهی مجهز به دستگاههای XRD، XRF (مشترک با دانشکده فیزیک)، آنالیز دستگاهی،ICP-EOS (مشترک با دانشکده شیمی)، آزمایشگاه GIS ، کارگاه کارآفرینی ، آزمایشگاه زمین شناسی مهندسی ، آزمایشگاه زمین شناسی اقتصادی و سیالات درگیر و کارگاه مقطعگیری و گوهرتراشی میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://geology.du.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر:
دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در مهرماه سال 1373 فعالیت آموزشی خود را آغاز نموده و در حال حاضر دارای 3 گروه ریاضیات و کاربردها، علوم کامپیوتر، آمار، اقتصاد و بیوانفورماتیک، در مقطع کارشناسی است و گروه ریاضیات و کاربردها شامل دو زیر گروه ریاضی کاربردی و ریاضی محض می باشد.
در مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان می توانند در رشته ریاضی کاربردی گرایش های آنالیز عددی، بهینه سازی (تحقیق در عملیات) ، رمز و کد، معادلات دیفرانسیل ودستگاههای دینامیکی و در رشته ریاضی محض گرایش های جبر، آنالیز و هندسه و توپولوژی و گراف و ترکیبیات مشغول به تحصیل شوند. در رشته علوم کامپیوتر دو گرایش محاسبات علمی، محاسبات نرم و هوش مصنوعی فعال می باشند.
در دوره دکتری رشته رياضيات و کاربردهاي جبر، آناليز ریاضی، بهينه سازي، آناليز عددي و سيستمهاي ديناميکي فعال مي باشد. همچنين در رشته دکتري علوم کامپيوتر در گرايش محاسبات علمي دانشجو میپذیرد.
دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر مجوز پذیرش دانشجو در کلیه گرایشهای ریاضی و محاسبات نرم و هوش مصنوعی را دارا است.
دانشکده شیمی: دانشکده شیمی در بهمن ماه سال 1373فعالیت آموزشی خود را با جذب دانشجوی کارشناسی در رشته شیمی محض آغاز نمود و در حال حاضر دارای 2 رشته محض و شیمی کاربردی در مقطع کارشناسی و 8 رشته گرایشِ شیمی دارویی، نانو شیمی، شیمی آلی، شیمی پلیمر، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی و شیمی کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد است. همچنین این دانشکده در دورههای دکتری Ph.D. شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی فیزیک و شیمی تجزیه دانشجو میپذیرد. این دانشکده دارای 6 آزمایشگاه آموزشی (شیمی عمومی، شیمی آلی، شیمی تجزیه، تجزیه دستگاهی، شیمی معدنی- شیمی فیزیک، شیمی صنعتی)، یک کارگاه و 9 آزمایشگاه تحقیقاتی میباشد.
همچنین دانشکده شیمی دارای 2 نشریه تخصصی معتبر Material chemistry horizons (ISC grade B)و Journal of Nano Simulation (JONS) است و هر ساله با برگزاری کنفرانسها و کارگاههای تخصصی برای ارتقاء و پویایی دوستاران و محققان این رشته میکوشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://chemistry.du.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشکده فیزیک: دانشکده فیزیک در مهرماه سال 1375 فعالیت آموزشی خود را آغاز نموده، و در حال حاضر دارای دو رشته، فیزیک و فیزیک مهندسی در مقطع کارشناسی و 5 رشته-گرایش، فیزیک حالت جامد، علوم و فناوری نانو-نانوفیزیک، فیزیک هستهای و ذرات بنیادی، نجوم و اخترفیزیک، گرانش و کیهان شناسی در مقطع کارشناسی ارشد و 3 رشته-گرایش فیزیک ماده چگال، فیزیک هسته ای و نانوفیزیک در مقطع دکتری است. همچنین این دانشکده دارای یک رصدخانه و 8 آزمایشگاه پایه و تخصصی به نامهای فیزیک پایه 1 ، فیزیک پایه 2، فیزیک پایه3، فیزیک جدید، اپتیک، هستهای، حالت جامد آموزشی و حالت جامد تحقیقاتی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://physics.du.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشکده زیست شناسی: دانشکده زیست شناسی به عنوان یکی از دانشکدههای قدیمی دانشگاه دامغان بطور رسمی فعالیتهای آموزشی-پژوهشی خود را در بهمن ماه سال 1385 در 3 شاخه علوم گیاهی، زیست عمومی و سلولی مولکولی آغاز نمود. در حال حاضر در مقطع کارشناسی در 3 گرایش زیست شناسی جانوری، زیست شناسی سلولی و مولکولی و زیست شناسی علوم گیاهی دانشجو میپذیرد. در حوزه تحصیلات تکمیلی دانشکده دارای 5 دوره کارشناسی ارشد در رشتههای فیزیولوژی گیاهی، سیستماتیک اکولوژی، زیست تکوین، فیزیولوژی جانوری و بیوشیمی میباشد. گسترش تحصیلات تکمیلی دانشکده در دوره دکتری با پذیرش دانشجو در گرایش فیزیولوژی جانوری در سال 1393 آغاز گردید.
دانشکده زیست شناسی دانشگاه دامغان، با دارا بودن 10 آزمایشگاه به نامهای فیزیولوژی گیاهی، تشریح و مورفولوژی گیاهی، فیزیولوژی جانوری، فیزیولوژی رفتار، بیوشیمی، میکروبیولوژی، کشت بافت جانوری، الکتروفیزیولوژی، کشت بافت گیاهی و مرکز گیاهشناسی(هرباریوم)، است.
مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی عمران است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://biology.du.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشکده فنی و مهندسی: دانشکده فنی و مهندسی در سال ۱۳۸۹ تاسیس شده که با ارائه ۶ رشته در مقطع کارشناسی (مهندس شیمی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران) و راه اندازی گرایش سیستمهای قدرت در رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد، به دنبال پرورش متخصصین توانمند و تولید علم است.
هدف دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه دامغان، تربیت دانشجویانی با مهارتهای علمی-پژوهشی، تقویت تحقیقات گروهی، افزایش تولیدات علمی و پرورش خلاقیت و نوآوری است.
این دانشکده با حضور اساتید جوان، به روز و سرآمد، با استفاده از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی متنوع، طرحهای پژوهشی بسیاری را برای صنایع مختلف به انجام رسانده و با تاسیس شرکتهای دانش بنیان، زمینه تعامل و ارتباط بیشتر بین دانشگاه و صنعت را فراهم ساخته است.
در حال حاضر این دانشکده با بهره گیری از 31 عضو هیئت علمی، ۷ کارشناس متخصص و بیش از 22 کارگاه و آزمایشگاه در رشته مهندسی برق، 11 آزمایشگاه در رشته مهندسی مکانیک، 7 آزمایشگاه در رشته مهندسی صنایع، 4 آزمایشگاه در رشته مهندسی عمران، 2 آزمایشگاه در رشته مهندسی شیمی، 5 کارگاه و آزمایشگاه، 2 سایت تخصصی کامپیوتر و امکان استفاده از سرور محاسباتی دانشگاه فعالیت دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://engineering.du.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشکده هنر: دانشکده هنر در سال 1390 تأسیس شده است و هم اکنون در سه رشته «ادبیات نمایشی»، «سینما» و «تلویزیون و هنرهای دیجیتال» در مقطع کارشناسی دانشجو میپذیرد. دانشکده هنر در کنار فعالیت های آموزشی، به فعالیت های پژوهشی در زمینه هنر نیز اهتمام دارد و اساتید هنر با تأسیس مرکز تحقیقات سینما و ادبیات نمایشی در دانشگاه دامغان امکان همکاری با مراکز سینمایی و هنری دیگر را فراهم کرده اند. با همین رویکرد، همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال هر ساله با حضور پژوهشگرانی از سراسر کشور در دانشگاه دامغان برگزار می گردد.
دانشکده هنر با برخورداری از فضاهای آموزشی همچون پلاتوهای مجهز به امکانات نور و صدا برای تمرین و اجرای تئاتر، استودیوی تصویربرداری، کارگاه گرافیک، کارگاه طراحی، کارگاه عروسک سازی، لابراتوار عکاسی و سایت های کامپیوتری مجهز برای تدوین فیلم و ساخت انیمیشن امکان تجربه اندوزی را برای دانشجویان فراهم می کند تا در آینده بتوانند در مسیر فعالیت حرفه ای هنر قرار بگیرند. همچنین دانشکده هنر، تنها دانشکده ای در کشور است که مجهز به آمفی تئاتر روباز با گنجایش بیش از 200 تماشاگر است و دانشجویان برای فعالیتهای مختلف اجرا و پرفورمنس از این فضا نیز می توانند بهره مند شوند. دانشجویان هنر علاوه بر شرکت در کلاسهای آموزشی از امکان شرکت در فعالیت های فوق برنامه نیز برخوردارند و دو جشنواره پر طرفدار تئاتر اردیبهشت و جشنواره هکاتوم هر ساله به همت دانشجویان رشته هنر در سطح ملی برگزار می گردد و دانشجویانی از سراسر کشور، برای رقابت و اشتراک تجارب هنری، میهمان دانشکده هنر می شوند. لازم به ذکر است که همه عوامل اجرایی این جشنواره ها نیز از دانشجویان هستند و مسئولین دانشکده و دانشگاه نیز در این رویدادهای هنری حامی دانشجویان میباشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://art.du.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشکده علوم انسانی: دانشکده علوم انسانی در سال 1392 و با جذب دانشجو در رشته حقوق جزا و جرمشناسی در مقطع کارشناسی ارشد رسماً کار خود را آغاز کرد و در ادامه نیز با اضافه شدن رشتههای علوم ورزشی، حقوق و مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و مترجمی زبان عربی در مقطع کارشناسی ارشد، در مسیر پیشرفت و تعالی قرار گرفت. در این دانشکده، گروه علوم ورزشی دارای آزمایشگاه پیشرفته ارزیابی حرکات انسان، شاخص های فیزیولوژیک، فاکتورهای آمادگی جسمانی و حرکتی، و کارکردهای شناختی-عصبی عملکرد است. ابزارهای این آزمایشگاه در چهار حیطه مطالعاتی فیزیولوژی ورزشی، رفتار حرکتی، بیومکانیک ورزشی و حرکات اصلاحی، مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین گروههای مترجمی زبان انگلیسی و زبان عربی دارای یک لابراتوار پیشرفته زبان جهت برگزاری دورهای مهارت های شنیداری-گفتاری، ترجمه شفاهی، و ترجمه نوار و فیلم می باشند. بخش عمده ای از منابع درسی، کمک درسی، و علمی مرتبط با رشتههای حقوق، علوم ورزشی، و مترجمی زبان انگلیسی و زبان عربی در کتابخانه مرکزی دانشگاه دامغان موجود است. امید است در آینده نزدیک نیز با اضافه شدن دیگر رشتهها و امکانات آموزشی و پژوهشی بیش از گذشته شاهد رشد و پیشرفت این دانشکده باشیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://human.du.ac.ir مراجعه فرمایید.
شرایط عمومی ثبت نام در دانشگاه دامغان
اعتقاد به اسلام یا یکی از ادیان اشاره شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
نداشتن عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران
عدم عضویت در سازمان های غیر قانونی و یا گروهک های تروریستی
نداشتن فساد اخلاقی
عدم اعتیاد به مواد مخدر و دخانیات
...
شرایط ثبتنام در رشته های بدون آزمون دانشگاه دامغان
...
امکانات رفاهی دانشگاه و شرایط بهرهمندی از آن