×

دانشگاه دامغان، نماد دانش دوستی دامغان، حاصل خواست و اراده مردمان دوستدار علم و فرهنگ خطه کهن دامغان است. آنان سعی بلیغ خود را به راهبری شادروان دکتر محمدمسعود منصوری در تأسیس دانشگاهی جامع و مردمی به نام رسول اکرم (صل الله علیه و آله) در دامغان گذاشتند و حاصل پشتیبانی آن فرهنگ دوستان و تلاشهای بعدی دانشگاهیان دانشگاه دامغان، در شرایط کنونی دانشگاه دارای 8 دانشکده و گروه آموزشی، دو پژوهشکده، 175 عضو هیأت علمی و بالغ بر 4500 دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) است که تحصیلات خود را در 73 رشته و گرایش ادامه میدهند. همگی دامغانیان و دانشگاهیانش برآنند تا همچون گذشته با پیوند فرهنگ، علم و اراده، این دانشگاه را به یکی از قطبهای علمی و منحصر به فرد کشور که زیبنده نام صد دروازه کهن است، مبدل سازند.

تعداد رشته‌ها/گرایش‌های تحصیلی:

  • در مقطع کارشناسی 27 رشته/گرایش
  • در مقطع کارشناسی ارشد 30 رشته/گرایش
  • در مقطع دکتری 16 رشته/گرایش

تعداد دانشجویان:

  • 2433 دانشجوی دختر
  • 1994 دانشجوی پسر

تعداد اعضای هیأت علمی: 168
تعداد کارکنان: 175

تعداد خوابگاه‌های دانشجویی: 9
تشکل، کانون و انجمن های دانشجویی: 38

دانشگاه دامغان

معرفی دانشکده ها

دانشکده علوم زمین: دانشکده علوم زمین به عنوان نخستین دانشکده دانشگاه دامغان در مهرماه سال 1371 فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود و در حال حاضر دارای 2 رشته تحصیلی زمین شناسی و جغرافیا در مقطع کارشناسی و 6 گرایش زمین ساخت (تکتونیک)، چینه‌نگاری و دیرینه‌شناسی، زمین‌شناسی اقتصادی، پترولوژی، زمین‌شناسی مهندسی و کانی شناسی و سنگ های صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد است. این دانشکده دارای 13 آزمایشگاه و کارگاه تخصصی به نام‌های میکروسکوپی، رسوب‌شناسی، زمین‌شناسی فیزیکی، فتوژئولوژی و نقشه‌برداری، دیرینه‌شناسی، مدلسازی زمین‌ساختی، آنالیز دستگاهی مجهز به دستگاههای XRD، XRF (مشترک با دانشکده فیزیک)، آنالیز دستگاهی،ICP-EOS (مشترک با دانشکده شیمی)، آزمایشگاه GIS ، کارگاه کارآفرینی ، آزمایشگاه زمین شناسی مهندسی ، آزمایشگاه زمین شناسی اقتصادی و سیالات درگیر و کارگاه مقطع‌گیری و گوهرتراشی می‌باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://geology.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر: دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در مهرماه سال 1373 فعالیت آموزشی خود را آغاز نموده و در حال حاضر دارای 3 رشته آمار، اقتصاد و بیوانفورماتیک، ریاضیات و کاربردها و علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی است. در مقطع کارشناسی ارشد رشته ریاضی کاربردی گرایش‌های آنالیز عددی، تحقیق در عملیّات، بهینه‌سازی، نظریّه رمز و کُد، سیستمهای دینامیکی و ریاضی مالی و همچنین رشته ریاضی محض گرایش‌های جبر، آنالیز و هندسه و توپولوژی و رشته علوم کامپیوتر گرایش محاسبات علمی، نظریّه تصمیم و هوش مصنوعی دانشجویان درحال تحصیل می‌باشند. این درحالی است که در حال حاضر رشته ریاضی محض گرایش‌های جبر، آنالیز و هندسه و توپولوژی، رشته ریاضی کاربردی گرایش آنالیز عددی، تحقیق در عملیّات و بهینه‌سازی و رشته علوم کامپیوتر گرایش محاسبات علمی در دانشکده ریاضی در حال برگزاری است. این دانشکده دارای 3 سایت آموزشی به نام‌های سایت DN شامل شبکه و پایگاه دادهها، سایت GV شامل 3 آزمایشگاه به نامهای گرافیک، واقعیت مجازی و محاسبات علمی و سایت عمومی دانشکده و 2 سالن مجهز تحقیق و مطالعه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و مقطع دکتری و آزمایشگاه تخصصی ریاضی کاربردی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://math.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

دانشکده شیمی: دانشکده شیمی در بهمن ماه سال  1373فعالیت آموزشی خود را با جذب دانشجوی کارشناسی در رشته شیمی محض آغاز نمود و در حال حاضر دارای 2 رشته محض و شیمی کاربردی در مقطع کارشناسی و 6 رشته شیمی آلی، شیمی پلیمر، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی و شیمی کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد است. همچنین این دانشکده در دوره‌های دکتری Ph.D. شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی فیزیک و شیمی تجزیه دانشجو می‌پذیرد. این دانشکده دارای 6 آزمایشگاه آموزشی (شیمی عمومی، شیمی آلی، شیمی تجزیه، تجزیه دستگاهی، شیمی معدنی- شیمی فیزیک، شیمی صنعتی)، یک کارگاه و 9 آزمایشگاه تحقیقاتی می‌باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://chemistry.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

دانشکده فیزیک: دانشکده فیزیک در مهرماه سال 1375 فعالیت آموزشی خود را آغاز نموده، و در حال حاضر دارای دو رشته، فیزیک و فیزیک مهندسی در مقطع کارشناسی و 5 رشته-گرایش، فیزیک حالت جامد، علوم و فناوری نانو-نانوفیزیک، فیزیک هسته‌ای و ذرات بنیادی، نجوم و اخترفیزیک، گرانش و کیهان شناسی در مقطع کارشناسی ارشد و 3 رشته-گرایش فیزیک ماده چگال، فیزیک هسته ای و نانوفیزیک در مقطع دکتری است. همچنین این دانشکده دارای یک رصدخانه و 8 آزمایشگاه پایه و تخصصی به نام‌های فیزیک پایه 1 ، فیزیک پایه 2، فیزیک پایه3، فیزیک جدید، اپتیک، هسته‌ای، حالت جامد آموزشی و حالت جامد تحقیقاتی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://physics.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

دانشکده زیست شناسی: دانشکده زیست شناسی به عنوان یکی از دانشکده‌های قدیمی دانشگاه دامغان بطور رسمی فعالیت‌های آموزشی-پژوهشی خود را در بهمن ماه سال 1385 در 3 شاخه علوم گیاهی، زیست عمومی و سلولی مولکولی آغاز نمود. در حال حاضر در مقطع کارشناسی در 3 گرایش زیست شناسی جانوری، زیست شناسی سلولی و مولکولی و زیست شناسی علوم گیاهی دانشجو می‌پذیرد. در حوزه تحصیلات تکمیلی دانشکده دارای 5 دوره کارشناسی ارشد در رشته‌های فیزیولوژی گیاهی، سیستماتیک اکولوژی، زیست تکوین، فیزیولوژی جانوری و بیوشیمی می‌باشد. گسترش تحصیلات تکمیلی دانشکده در دوره دکتری با پذیرش دانشجو در گرایش فیزیولوژی جانوری در سال 1393 آغاز گردید.

دانشکده زیست شناسی دانشگاه دامغان، با دارا بودن 10 آزمایشگاه به نام‌های فیزیولوژی گیاهی، تشریح و مورفولوژی گیاهی، فیزیولوژی جانوری، فیزیولوژی رفتار، بیوشیمی، میکروبیولوژی، کشت بافت جانوری، الکتروفیزیولوژی، کشت بافت گیاهی و مرکز گیاه‌شناسی(هرباریوم)، است.
مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی عمران است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://biology.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

دانشکده فنی و مهندسی: دانشکده فنی و مهندسی در سال 1389 تاسیس و توسعه چشمگیری، از ابتدای فعالیت داشته است. این دانشکده هم اکنون دارای 6 رشته از بهترین رشته‌های مهندسی شامل مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی عمران است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://engineering.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

دانشکده هنر: دانشکده هنر در سال 1390 تأسیس شده است و هم اکنون در سه رشته «ادبیات نمایشی»، «سینما» و «تلویزیون و هنرهای دیجیتال» در مقطع کارشناسی دانشجو می‌­پذیرد. دانشکده هنر در کنار فعالیت های آموزشی، به فعالیت های پژوهشی در زمینه هنر نیز اهتمام دارد و اساتید هنر با تأسیس مرکز تحقیقات سینما و ادبیات نمایشی در دانشگاه دامغان امکان همکاری با مراکز سینمایی و هنری دیگر را فراهم کرده اند. با همین رویکرد، همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال هر ساله با حضور پژوهشگرانی از سراسر کشور در دانشگاه دامغان برگزار می گردد.

دانشکده هنر با برخورداری از فضاهای آموزشی همچون پلاتوهای مجهز به امکانات نور و صدا برای تمرین و اجرای تئاتر، استودیوی تصویربرداری، کارگاه گرافیک، کارگاه طراحی، کارگاه عروسک سازی، لابراتوار عکاسی و سایت های کامپیوتری مجهز برای تدوین فیلم و ساخت انیمیشن امکان تجربه اندوزی را برای دانشجویان فراهم می کند تا در آینده بتوانند در مسیر فعالیت حرفه ای هنر قرار بگیرند. همچنین دانشکده هنر، تنها دانشکده ای در کشور است که مجهز به آمفی تئاتر روباز با گنجایش بیش از 200 تماشاگر است و دانشجویان برای فعالیت­های مختلف اجرا و پرفورمنس از این فضا نیز می توانند بهره مند شوند. دانشجویان هنر علاوه بر شرکت در کلاسهای آموزشی از امکان شرکت در فعالیت های فوق برنامه نیز برخوردارند و دو جشنواره پر طرفدار تئاتر اردیبهشت و جشنواره هکاتوم هر ساله به همت دانشجویان رشته هنر در سطح ملی برگزار می گردد و دانشجویانی از سراسر کشور، برای رقابت و اشتراک تجارب هنری، میهمان دانشکده هنر می شوند. لازم به ذکر است که همه عوامل اجرایی این جشنواره ها نیز از دانشجویان هستند و مسئولین دانشکده و دانشگاه نیز در این رویدادهای هنری حامی دانشجویان می‌باشند.
فعالیت خود ادامه خواهد داد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://art.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

دانشکده علوم انسانی: دانشکده علوم انسانی در سال 1392 و با جذب دانشجو در رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد رسماً کار خود را آغاز کرد و در ادامه نیز با اضافه شدن رشته‌های علوم ورزشی، حقوق و مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و مترجمی زبان عربی در مقطع کارشناسی ارشد، در مسیر پیشرفت و تعالی قرار گرفت. در این دانشکده، گروه علوم ورزشی دارای آزمایشگاه پیشرفته ارزیابی حرکات انسان، شاخص های فیزیولوژیک، فاکتورهای آمادگی جسمانی و حرکتی، و کارکردهای شناختی-عصبی عملکرد است. ابزارهای این آزمایشگاه در چهار حیطه مطالعاتی فیزیولوژی ورزشی، رفتار حرکتی، بیومکانیک ورزشی و حرکات اصلاحی، مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین گروه­های مترجمی زبان انگلیسی و زبان عربی دارای یک لابراتوار پیشرفته زبان جهت برگزاری دورهای مهارت های شنیداری-گفتاری، ترجمه شفاهی، و ترجمه نوار و فیلم می باشند. بخش عمده ای از منابع درسی، کمک درسی، و علمی مرتبط با رشته­های حقوق، علوم ورزشی، و مترجمی زبان انگلیسی و زبان عربی در کتابخانه مرکزی دانشگاه دامغان موجود است. امید است در آینده نزدیک نیز با اضافه شدن دیگر رشته‌ها و امکانات آموزشی و پژوهشی بیش از گذشته شاهد رشد و پیشرفت این دانشکده باشیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت دانشکده به آدرس http://human.du.ac.ir مراجعه فرمایید.

شرایط عمومی ثبت نام در دانشگاه دامغان

اعتقاد به اسلام یا یکی از ادیان اشاره شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
نداشتن عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران
عدم عضویت در سازمان های غیر قانونی و یا گروهک های تروریستی
نداشتن فساد اخلاقی
عدم اعتیاد به مواد مخدر و دخانیات

...

شرایط ثبت‌نام در رشته های بدون آزمون دانشگاه دامغان

...

امکانات رفاهی دانشگاه و شرایط بهره‌مندی از آن

  • اسکان دانشجویان
اداره سراهای دانشجویی برنامه ریزی برای اسکان دانشجویان غیربومی درچهارچوب «مجموعه مقررات و دستورالعمل‌های سرا‌های دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی» مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را انجام می دهد.
دانشگاه دامغان در حال حاضر، دارای 5 باب خوابگاه خواهران با ظرفیت 1501 نفر و دو باب خوابگاه برادران با ظرفیت 515 نفر می باشد. این دانشگاه به دانشجویان دوره روزانه مقطع کارشناسی پسر 4 نیمسال و کارشناسی دختر 6 نیمسال و به کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پسر و دختر 4 نیمسال و مقطع دکتری پسر و دختر 8 نیمسال  خوابگاه ارائه می نماید. در صورت وجود ظرفیت مازاد، اسکان دانشجویان خارج از سنوات خوابگاهی و دوره شبانه بر حسب اولویت صورت می پذیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
  • تسهیلات رفاهی (وام، بیمه)
اداره رفاه دانشجویان در چهارچوب بخش نامه ها و دستورالعملهای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تسهیلات رفاهی شامل انواع وام های دانشجویی ( وام شهریه، وام تحصیلی، وام ضروری و ... ) و خدمات بیمه حوادث دانشجویی را به کلیه دانشجویان دانشگاه ارائه می نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
دانشگاه ضمن بهره گیری از ظرفیت خیرین دانشگاهی در قالب صندوق خیریه امام علی (ع) و همچنین بورسیه تحصیلی مدیر عالمی و بانو در چهارچوب آیین نامه های مربوطه از دانشجویان مستعد و کوشای دانشگاه حمایت مالی می نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.  
  • امور تغذیه
اداره تغذیه وظیفه تامين و ارائه غذاي دانشجويان  و نظارت بر کيفيت و کميت آن را مطابق تعرفه ها و قوانین و مقررات صندوق رفاه دانشجویان وزرات علوم بر عهده دارد. جهت رفاه دانشجویان توزیع وعده های غذایی در ایام هفته از شنبه تا چهارشنبه در 3 وعده و در ایام ماه مبارک رمضان و امتحانات در 7 روز هفته در سلف سرویس های دانشگاه انجام می گردد.
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید. 
  • امور تربیت بدنی
اداره تربیت بدنی دانشگاه با بهره مندی از کارشناسان مجرب و متعهد و همچنین زیرساختهای ورزشی (مجموعه ورزشی سلمان ورزشی(سالن چند منظوره، سالن بدنسازی و سالن کشتی) – مجموعه ورزشی شقایق (سالن چند منظوره، سالن بدنسازی، سالن رزمی و سالن ایروبیک)- سالن بدنسازی خوابگاه نورمحمد – اتاق سلامت خوابگاه دختران، زمین چمن مصنوعی(مینی فوتبال) – زمین چند منظوره روباز ورزشی ( کفپوش تایل کورت) – پیست چند منظوره(دویدن، اسکیت، دوچرخه سواری و پیاده روی) – ایستگاه دوچرخه سواری( 30 دستگاه دوچرخه) – زمین ورزشی  روباز خوابگاه دختران)، ورزش دانشگاهیان را با استفاده از پتانسیل های کارشناسی و دانشجویان فعال در انجمن های ورزشی در حیطه های همگانی و قهرمانی سازماندهی و مدیریت می نماید.
مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی اداره تربیت بدنی، با حضور اساتید و کارشناسان رشته علوم ورزشی و دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز، از طریق انجام منظم طرح پایش سلامت جسمانی،  برنامه های ورزشی و مشاوره ای مناسب را به دانشگاهیان ارائه می نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
  • خدمات مشاوره و بهداشت
مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه، خدمات روان شناختی ،مددکاری ، مشاوره تحصیلی، روان پزشکی و پزشکی را در دو زمینه پیشگیری و درمانی با بهره گیری از بهترین و مجرب ترین کارشناسان و متخصصان به دانشجویان ارائه می نماید. دانشجویان عزیز می توانند همه روزه جهت دریافت خدمات مورد نظر به مرکز مشاوره وسلامت واقع در ساختمان شماره دو در ساعات اداری مراجعه نمایند و یا با شماره تماس های 35220252- 35220216 تماس بگیرند.
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
TOP