کارگاه ساماندهی اوقات فراغت ویژه اساتید و اعضاء هیأت علمی دانشگاه دامغان روز یکشنبه 94/3/17 در محل اردوگاه شهید صدوقی مجموعه چشمه علی دامغان برگزار گردید.
در این کارگاه اردشیر منصوری، رئیس مرکز آموزش و توسعه فرهنگی دانشگاه تهران موضوعاتی از قبیل: نظریه های اوقات فراغت، روش های گذران اوقات فراغت، آسیب های گذراندن نامطلوب اوقات فراغت و برنامه ریزی اوقات فراغت دانشجویان را مورد بحث و بررسی قرار داد.
کارگاه مورد اشاره به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دامغان و با هدف آشنایی اساتید و اعضاء هیأت علمی با مفهوم اوقات فراغت، راه های گذران اوقات فراغت و ساماندهی اوقات فراغت دانشجویان برگزار شد.
به گفته دکتر مسیب احمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دامغان، با توجه به اهمیت گذران اوقات فراغت دانشجویان و دانش آموزان در زمان کنونی که هجمه تکنولوژی و فناوری های روز باعث گوشه گیری و انزواطلبی فرزندان شده است، مدیریت اوقات فراغت لازم و ضروری به نظر می رسد که در همین راستا کارگاه مذکور برنامه ریزی و اجرا گردید.
کارگاه ساماندهی اوقات فراغت به مدت 6 ساعت برگزار گردید و به شرکت کنندگان در کارگاه گواهی شرکت اعطاء خواهد شد.