به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برنامه های ویژه ای در دانشگاه دامغان برگزار می شود. به همت هیئت مکتب العباس(ع) مراسم عزاداری به مدت ۵ شب در مسجد رسول اکرم(ص) دانشگاه برگزار شد. در شب اول این مراسم که با سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه و مداحی و عزاداری برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین مظهری به درس ها و عبرت های عاشورا اشاره ای نمودند و در شب دوم و سوم حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی شاهچراغی با اشاره به شخصیت امام حسین (ع) فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یکی از مهمترین اهداف قیام امام حسین(ع) برشمردند. در شب های دیگر نیز حجت الاسلام و المسلمین منصورکوهی و حجت الاسلام والمسلمین ملاکاظمی به بیان سبک زندگی عاشورایی و رخدادهای واقعه عاشورا پرداختند.
مراسم پرفیض زیارت عاشورا یکی دیگر از برنامه های ماه محرم در دانشگاه دامغان است که هر روز ساعت ۷:۳۰ از سوم تا هفتم محرم در مسجد دانشگاه برگزار می شود.
روز یکشنبه مورخ ۲۶-۷-۹۴ به همت بسیج کارکنان و بسیج اساتید دانشگاه آیین مذهبی تعزیه خوانی توسط گروه تعزیه روستای صالح آبادو انجام شد.
روز دوشنبه ۲۷-۷-۹۴ مصادف با ۵ محرم ۱۴۳۷ ه.ق، دانشگاه دامغان میزبان هیئات مذهبی و دسته های عزاداری شهرستان بود.
در این برنامه که به همت بسیج کارکنان دانشگاه و با همکاری بسیج اساتید برپا شده بود، دسته های زنجیرزنی، سینه زنی و سنگ زنی با حضور در دانشگاه و مرثیه خوانی و نوحه سرایی به سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) عرض ارادت نمودند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]