کسب مقام اول ملی و استانی یکی از واحدهای فناور مستقر در دانشگاه دامغان

مرکز رشد دانشگاه دامغان از ۳ جوان دامغانی ( حسین مصاحبه، محمد امامی و دانیال آقایان ) شرکت‌دار در این مرکز برای کسب مقام اول ملی و استانی در حوزه تولید محتوا تقدیر شد.

دکتر اسلامی، رئیس دانشگاه دامغان ضمن تشکر از همکاران و شرکت‌داران مرکز رشد گفت: مرکز رشد دانشگاه دامغان با هدف جهت‌دهی اشتغال و سرمایه گذاری و ایجاد چرخه ایده تا ثروت در حال فعالیت می‌باشد.
وی این تلاش‌ها و جنب و جوش‌‌های علمی و فناورانه را محرک مسئولین برای ادامه مسیر دانست.

شرکت جوانه پردازان آرین، یک شرکت خلاق در زمینه بازی‌سازی موبایلی است که حدود ۷ سال از شروع شکل‌گیری آن می‌گذرد.
این شرکت که در یکسال اخیر با همکاری مرکز رشد دانشگاه دامغان به ادامه مسیر پرداخته و بدنبال کسب مجوز برای ایجاد یک واحد خلاق از معاونت ریاست جمهوری و تشکیل اولین خانه خلاق استان سمنان می‌باشد.

شرکت جوانه پردازان آرین تا کنون چند محصول در سطح ملی و بین‌المللی منتشر کرده که در ویدئو بالا آمده است.