
رئیس دانشگاه دامغان در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد گفت: دانشگاه جامعه محور باید پایدار بوده و در تعامل با جامعه بعنوان خادم مسئول و منتقد دلسوز در خدمت جامعه باشد.
دکتر اسلامی گفت: امروزه دانشگاه جامعه محور، بعنوان نسل ۴ دانشگاهها مورد تاکید است که باید پایدار بوده و در ارتباط با جامعه باشد.
وی در تشریح عنوان دانشگاه پایدار گفت: دانشگاه پایدار، دانشگاهی است که در شبکه فعالیتهای دانشگاهی با استفاده از مزیتهای سرزمینی و به کمک مزیتهای دانش پایه از مزیتهای پیرامونی خود بیشترین استفاده را ببرد.
(شبکه فعالیتهای دانشگاهی شامل علمی-آموزشی، علمی آزمایشگاهی و …/ مزیتهای سرزمینی مثل میراث فرهنگی، قرار گرفتن در کریدر شمال به جنوب و شرق به غرب/ مزیتهای دانش پایه از قبیل اساتید مجرب، آزمایشگاهها و ..)
رئیس دانشگاه دامغان گفت: ولی گاه برخی مسئولین به سند آمایش سرزمینی با توجه به مزیتهای منطقهای، بصورت الگو یافته و علمی ورود پیدا نمیکنند که این امر باعث میشود از این مزیتها بصورت مطلوب استفاده نشود.
از سوی دیگر با نارساییهایی از قبیل معضل بهداشت و درمان، امکانات پایین تفریحی برای شهروندان و …، رغبت ماندگاری اساتید مجرب و در نتیجه بهرهبرداری از مزیتهای دانش پایه، کاهش مییابد.
وی گفت: گاه دانشگاه در مواردی چون هماهنگی برای ورود صنعت پرتو دهی در ذیل مرکز نوآوری تلاش میکند که میتوانست نفع بسیاری هم برای شهر و کشور داشته باشد و هم دانشگاه برای دانشجویان فیزیک، شیمی مهندسی و … خود، اشتغال نخبگانی ایجاد کند. ولی مسئولین همگرایی لازم و به موقع را نداشته و برخی فرصتها از دست رفت.
اسلامی ادامه داد: در تشکیل دانشگاه جامعه محور بخشی مربوط به تشکیل دانشگاه پایدار است – که با استفاده از مزیتهای سرزمینی و مزیتهای دانش پایه ایجاد می شود – و بخش دیگر مربوط به ارتباط با جامعه است.
دانشگاه وظیفه خود را در ارتباط با جامعه در خادم مسئول و منتقد دلسوز بودن میداند.
خادمی که نسبت به محیط پیرامونی خود احساس مسئولیت دارد و منتقد دلسوز مسئولین است.





