
دانشکده شیمی کارگاه «آشنایی با فرایند اسانس گیری و تولید اسانس و عصاره از گیاهان معطر» را برای دانشجویان علاقمند به فعالیت در ضمینه اسانس گیری و سایر علاقهمندان برگزار میکند.
سر فصل های مورد نظر برای ارائه عبارت اند از:
مقدمه، فرایند اسانس گیری با کلونجر، فرایند استخراج عصاره با سوکسله، فرایند استخراج عصاره با دستگاه عرق گیری خانگی و نیمه صنعتی، مقدمات شناسایی، آشنایی با روش های نوین استخراج
مدرسین: دکتر هادی باصری و حمیدرضا فولادیان
زمان: 12 آذر – 19 آذر ساعت 12 الی 15
شهریه: 1000000 ریال
