نوبت دوم کنکور سراسری 1402 در دانشگاه دامغان برگزار شد

با برگزاری آزمون رشته‌های علوم تجربی و زبان‌های خارجی، نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۲ پایان یافت

نوبت دوم آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، با برگزاری آزمون رشته‌های تجربی در بازه زمانی صبح و رشته زبان‌های خارجی در بعد از ظهر روز پنجشنبه ۱۵ تیرماه و برگزاری گروه‌های آزمایشی ریاضی، انسانی و هنر در روز چهارشنبه 14 تیرماه، در محل سالن‌های امتحانات ساختمان‌های خوارزمی و ابوریحان دانشگاه دامغان پایان یافت.

در طی دو روز برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ در حوزه دانشگاه دامغان در پنج گروه آزمایشی ریاضی، علوم انسانی، هنر، علوم تجربی و زبان‌های خارجی تعداد ۱۲۹۵ داوطلب شامل ۷۵۱ دختر و ۵۴۴ پسر شرکت داشتند.

روابط عمومی دانشگاه دامغان با آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبان گرامی، از تلاش‌های صادقانه تمامی همکاران محترم مسئول در برگزاری مطلوب نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ در حوزه دانشگاه دامغان سپاسگزاری و قدردانی می‌نماید.