ویژه برنامه هفته جهانی نجوم به همت رصدخانه دانشگاه دامغان با همکاری انجمن علمی فیزیک برگزار شد

ویژه برنامه هفته جهانی نجوم به همت رصدخانه دانشگاه دامغان با همکاری انجمن فیزیک در مرکز همایش‌های دانشگاه دامغان با سخنرانی علمی دکتر محمدپور، دکتر شهیدی و آقای شیرازی و با حضور دانشجویان برگزار شد.

عکس‌برداری نجومی توسط آقای ابوذر شیرازی و رصد عمومی آسمان شب در محوطه بیرونی مرکز همایش‌ها با همکاری انجمن نجوم دامغان از ویژه برنامه‌های این مراسم بود.

روز نجوم رویدادی سالانه است که با هدف فراهم نمودن راهی برای تعامل بین عموم مردم و علاقه‌مندان ، گروه‌ها و متخصصان مختلف نجوم در دنیا برگزار می‌شود. اتحادیه نجوم از سال ۱۹۷۳ میلادی هر ساله یکی از روزهای تعطیل آخر هفته مابین ۱۵ آوریل تا ۱۵ مه را که ماه در وضعیت تربیع اول قرار دارد، به عنوان روز جهانی نجوم و هفته پیش از آن را هفته نجوم اعلام می کند.