آیین بزرگداشت هفته مقام استاد و معلم و تجلیل از اساتید سرآمد و برگزیده آموزشی دانشگاه دامغان برگزار شد

رئیس دانشگاه دامغان در آیین گرامیداشت هفته مقام استاد و معلم؛ ضمن خیرمقدم به خانواده دانشگاهیان، یاد و خاطر استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی داشته و این مناسبت را به اساتید فرهیخته دانشگاهی تبریک گفت. دکتر اسلامی با اشاره به اهمیت نقش فرهنگی و تربیتی اساتید در کنار استفاده از الگوهای یادگیری آسان، ایجاد انگیزه و انگیزه‌بخشی به دانشجویان در بحث شاگردپروری را بسیار حائز اهمیت دانست.

وی در ادامه گفت: در حوزه مدیریت آموزشی دانشگاه نیاز به ایجاد رشته‌گرایش‌ها بر اساس ماموریت‌های محوله با توجه ویژه به مزیت‌های منطقه‌ای و زنجیره‌ی ارتباطی علوم بر اساس نقشه جامع علمی کشور ذیل سند چشم‌انداز بوده و این توجه و همراهی سایر حوزه‌های دانشگاهی را نیز می‌طلبد.

رئیس دانشگاه از کارکنان حوزه معاونت آموزشی که دوشادوش سایر بخش‌ها، با انجام مسئولیت‌های محوله دانشگاه را در نیل به اهداف برنامه راهبردی یاری می‌رسانند سپاسگزاری نمود.