مراسم گرامیداشت آیت‌ا... حاج سید محمود ترابی(ره) با حضور مسئولین در دانشگاه دامغان برگزار شد

مراسم گرامیداشت عالم ربانی حضرت آیت‌ا... حاج سید محمود ترابی(ره) امروز با حضور امام جمعه، دادستان و رئیس حوزه علمیه دامغان و تنی چند از مسئولین شهرستان در مسجد رسول اکرم(ص) دانشگاه دامغان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام فضلیان، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه ضمن خیر مقدم به خانواده آیت الله ترابی، مردم شهید پرور شهرستان دامغان و دانشگاهیان، این مراسم را بهانه ای برای نکوداشت و سپاسگزاری از خدمات ارزنده این استاد اخلاق حوزه و دانشگاه دانست.

امام جمعه شهرستان دامغان گفت: آیت الله ترابی هیچگاه از صفحه اذهان مردم دامغان پاک نخواهد شد. وی بنا به گفته امیرالمومنین علی(ع) -« العالم حی و لو کان میتا» - حیات معنوی ایشان را باقی دانست و گفت: عالم بواسطه پاسداشت و زنده نگاه داشتن ارزشهای الهی تا ابد زنده است.

حجت الاسلام رستمیان برخی نکات برجسته این شخصیت علمی-مذهبی شهرستان را ساعات طولانی تدریس و مطالعه، نظم، مردم دوستی و دغدغه مندی برای صلاح ذات البین دانست.