برگزاری دوره مربیگری آمادگی جسمانی درجه ۳ بانوان

دوره مربیگری آمادگی جسمانی درجه ۳ بانوان با حضور دانشجویان دانشگاه دامغان و تعدادی از متقاضیان واجد شرایط توسط انجمن علوم ورزشی دانشگاه دامغان و با همکاری هیآت ورزش‌های همگانی اداره ورزش و جوانان برگزار گردید.

این دوره مربیگری با حضور ۳۲ دانشجو به مدت یک هفته در دو زمان صبح و بعد ازظهر با حضور مدرس فدراسیون ورزش های همگانی در دو بخش دروس تئوری و عملی برگزار گردید.
شرکت کنندگان بعد از دادن آزمون و قبولی در آن کارت مربیگری درجه ۳ آمادگی جسمانی دریافت خواهند کرد.

دانشجویان با دریافت این کارت وارد بازار کار خواهند شد و این افراد میتوانند موسس باشگاه‌های ورزشی شوند یا به عنوان مربی در باشگاه‌ها فعالیت کنند.
و همچنین مجوز ورود به دوره های دیگر در رشته‌های دیگر را کسب خواهند کرد.

در انتهای دوره به هر یک از دانشجویان شرکت کننده کتاب آموزش کلیستنیکس (در زمینه بدنسازی و تناسب اندام) اهدا گردید.