اطلاعیه پذیرش دانشجویان نخبه، در طرح پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی

طرح دانشگاه دامغان با عنوان “طراحی زنجیره‌ ی تأمین چند کاناله پسته با رویکرد توسعه‎ ی پایدار”به سرپرستی دکتر حامد فضل‌ الله تبار در ششمین دوره طرح شهید احمدی روشن که از سوی بنیاد ملی نخبگان برگزار می‌شود، پذیرفته شد.

با پیگیری های مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه دامغان در راستای طرح مزیت استانی، برای اولین بار طرح دانشگاه دامغان با عنوان “طراحی زنجیره‎ ی تأمین چند کاناله پسته با رویکرد توسعه‎ ی پایدار” به سرپرستی دکتر حامد فضل ‎الله تبار در ششمین دوره طرح شهید احمدی روشن پذیرفته شد.

لذا با توجه به لزوم تشكيل هسته ‎ی دانشجويي براي اين طرح و به منظور بهره ‎مندي دانشجويان دانشگاه از مزاياي مشاركت در طرح پذیرفته شده، اطلاعاتی درخصوص شرايط اوليه و مزاياي مشاركت دانشجويان در طرح پذيرفته شده، ارائه می شود.

عنوان طرح پذیرفته شده دانشگاه دامغان در 6مین دوره طرح شهید احمدی روشن

استاد راهبر

دانشکده

طراحی زنجیره ‎ی تأمین چند کاناله پسته با رویکرد توسعه‎ ی پایدار

دکتر حامد فضل ‎الله تبار

فنی و مهندسی

• مزاياي مشاركت در طرح شهيد احمدي روشن براي دانشجويان :
  • دريافت كمك هزينه در طول دوره براي هر نفر ماهانه تا سقف 40 ميليون ريال
  • دريافت تا ۱۰۰ امتياز فعاليت‌ هاي نخبگاني در جوايز مختلف بنياد (نظام وظيفه، جايزه تحصيلي، جايزه شهيد احدي و ...)
  • تجربه فعاليت بين‌ رشته‌ اي در هسته‌ هاي نخبگاني و همكاري با دانشجويان مستعد از رشته‌ ها و دانشگاه‌ هاي مختلف
  • كسب مهارت‌ هاي اجتماعي، افزايش خودباوري، مسئوليت‌پذيري و تحرك اجتماعي
  • ايجاد انگيزه براي ادامۀ كار، شروع كارهاي مشابه يا راه‌ اندازي و رونق بخشيدن به كسب و كاري مفيد
  • شرايط اوليه دانشجويان جهت مشاركت در طرح شهيد احمدي روشن:
  • دانشجويان كل كشور در مقطع كارشناسي با شرط معدل ۱۷ به بالا (با در نظر گرفتن ضريب رشته و دانشگاه)
  • دانشجويان كل كشور در مقاطع تحصيلات تكميلي با شرط معدل ۱۸ به بالا (با در نظر گرفتن ضريب رشته و دانشگاه)
  • دانشجويان برگزيده آيين نامه پشتيباني از فعاليت هاي علمي و فرهنگي دانشجويان مستعد تحصيلي كشور در سال تحصيلي ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و ۱۴۰۱-۱۴۰۰
  • مراحل ثبت نام دانشجويان در طرح شهيد احمدي روشن:

وارد لینک زیر شده، سپس در قسمت ثبت نام دانشجو، کلیک کرده و مراحل را تکمیل فرمایید.

جهت كسب اطلاعات بيشتر با استاد راهبر طرح و يا با بنياد نخبگان استان سمنان تماس گرفته شود.

شیوه نامه طرح احمدی روشن