پیام رئیس دانشگاه دامغان به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1401-1400

تبریک آغاز سال تحصیلی 1400

باسمه تعالی

یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ

خداوند آنهایی را که ایمان آورده‌‏اند و کسانی را که دانش یافته‌اند، به درجاتی برافرازد

سوره مجادله، آیه۱۱

بار دیگر بهار حکمت و دانایی از راه رسید و سپهر دانش، عاشقانه بر روی رهروان نور آغوش گشود تا کتاب معرفت را تورقی نو حاصل کنند. با فرارسیدن بهار خرد و دانایی، خروش و جنبشی دوباره جامعه علمی و فرهنگی کشور را فرا گرفته و در این میان دانشگاه‌ها به عنوان مهد پروردن و پروراندن انسان‌‌های متخصص و متعهد، تکاپوی ویژه‌ای یافته‌اند. سال تحصیلی جدید و تقارن آن با اربعین سالار شهیدان و همچنین هفته شکوهمند دفاع مقدس فرصت مناسبی را برای ژرف‌اندیشی در مقوله جهاد علمی فراهم آورده است. این همزمانی میمون می‌تواند موقعیتی بی‌همتا برای دقت‌نظر در اهمیت و فضیلت جهد و تلاش علمی به عنوان پیش‌نیاز جهاد معرفتی و الهی باشد. متاسفانه در سالی که گذشت همه‌گیری بیماری منحوس کرونا موجب سختی‌ها و مصائب فراوانی شد. علی‌رغم تلاش و کوشش‌های فراوان و بویژه ایثارگری‌های کادر درمانی کشور، تعداد قابل توجهی از هموطنان عزیزمان را به واسطه این بیماری بداختر از دست دادیم و در سوگ آنان نشستیم. امیدوارم با عنایت پروردگار متعال این بلای جهانگیر هر چه زودتر مرتفع شود و با بازگشت شرایط عادی، شاهد حضور دانشجویان عزیز در دانشگاه و آغاز مجدد آموزش حضوری باشیم.   اینجانب آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی بویژه دانشجویان گرامی و همچنین اساتید و کارکنان محترم دانشگاه دامغان صمیمانه تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم در مسیر تعالی علمی و اخلاقی، توفیق الهی رفیق راهتان باشد و با تکیه بر توانمدی‌ها و ظرفیت‌های خود در اعتلای نام ایران اسلامی موفق و مؤید باشید.

عبدالعلی بصیری
رئیس دانشگاه دامغان