اطلاعیه مرحله دوم (مصاحبه علمی) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 دانشگاه دامغان

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری، به اطلاع متقاضیانی که کد رشته محل این دانشگاه را در فرم انتخاب رشته درج نموده و حد نصاب نمره علمی لازم را مطابق کارنامه صادره سازمان سنجش در دانشگاه دامغان کسب کرده اند میرساند، جهت انجام مصاحبه به موارد ذیل توجه نمایند.

الف) مراجعه به وبگاه دانشگاه دامغان به آدرسwww.du.ac.ir ، ورود به صفحه ثبت نام مصاحبه دکتری و تکمیل فرم الکترونیکی از تاریخ 1400/3/1 الی 1400/3/20
            تدکر: پس از تاریخ ذکر شده امکان ثبت نام مصاحبه به هیچ عنوان وجود ندارد.

ب) ضرویست قبل از شروع فرایند ثبت نام الکترونیکی فرم شماره 1 را دانلود نموده و پس از تکمیل، آنرا در قسمت مربوطه بارگزاری نماید همچنین لازمست رمز دوم کارت بانکی جهت پرداخت وجه مصاحبه بملغ850,000 ریال (هشتصد و پنجاه هزار ریال) را آماده داشته باشد.

ج ) متقاضیان باید پس از ثبت نام الکترونیکی کد رهگیری پرداخت الکترونیکی را بهمراه  فایل موارد ذیل به پست الکترونیکی دانشکده مربوطه در جدول زیر ارسال نماید. (در عنوان ایمیل کلمه آزمون دکتری و گرایش مربوطه قید شود)

د)مصاحبه علمی بصورت مجازی و مطابق برنامه زمانبدی ذیل برگزار خواهد شد.

«برای ورود به صفحه ثبت نام مصاحبه دکتری کلیک کنید»

«برای مشاهده لینک ورود مصاحبه دکتری کلیک کنید»

جدول زمانبندی مصاحبه علمی

مدارک مورد نیاز که لازم است به آدرس ایمیل دانشکده مربوطه ارسال گردد:

1- مدرک‌ كارشناسي‌ ارشد (فوق ليسانس‌) و ریز نمرات

2- مدرك كارشناسي

تبصره‌1- آن دسته از معرفي شدگاني كه فارغ التحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته مي باشند علاوه بر ایمیل مدرك كارشناسي ناپيوسته مي بايست اسکن مدرك كارداني را نيز ارسال نمايند.

تبصره 2- معرفي شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه مدرك و يا مدارك مندرج در بندهاي 1 و 2 فوق نمي باشند، لازم است اصل گواهي فارغ التحصيلي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل أخذ مدرك را به همراه داشته باشند.

3- اسکن تمام صفحات شناسنامه‌، كارت ملي و عکس پرسنلی براي تطبيق مشخصات شناسنامه‌اي معرفي شده با مشخصات اطلاعات ارسالي از سوي سازمان سنجش.

4-مدركي كه وضعيت نظام وظيفه معرفي شده را با توجه به بند «مقررات وظيفه عمومي» مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور نشان دهد (مخصوص برادران).

5ـ گواهي مبني بر اينكه عضو هيات علمي رسمي قطعي و يا رسمي آزمايشي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري بوده كه به تأييد بالاترين مقام مسئول نيز رسيده باشد، براي آن دسته از معرفي شدگاني كه از امتياز مربي در اين آزمون استفاده نموده‌اند.

6 –مدرک زبان خارجه که نمره در آن مشخص شده باشد(در صورت داشتن مدرک).

7- پذیرفته شدگانی که از سهمیه ایثارگران استفاده نموده اند، لازمست گواهی مربوطه را ارائه نمایند

8- پرینت کارنامه مرحله اول آزمون دکتری

9-فرم تکمیل شده درخواست پذیرش (فرم شماره1) که قبلا بصورت الکترونیکی ارسال شده است

10_توصیه نامه از استاد راهنما و 1  نفر از اساتید دوره کارشناسی ارشد( فرم شماره2)

11-معرفی شدگان همچنين می بايست، اسکن مدارک و مستندات مربوط به سوابق آموزشی(سوابق تدريس در دانشگاه ها، رتبه در جشنواره ها والمپيادها و......) و سوابق پژوهشی (مانند پايان نامه، مقالات علمی – پژوهشی وعلمی ترويجی، مقاله کنفرانس های معتبر، اختراع ثبت شده، طرحها و پروژه ها انجام شده، تاليف وترجمه کتاب و......) خود را، که در فرم درخواست پذیرش (فرم شماره 1) کامل نموده اند را ارسال نمایند.

12- ارائه رسید پرداخت ثبت نام الکترونیکی

ر) با توجه به شرایط خاص ناشی از بیماری کرونا، مصاحبه فقط بصورت غیر حضوری (اینترنتی) انجام می شود که لازمست نسبت به موارد زیر اقدام گردد.

داوطلبان باید نسبت به نصب  نرم افزار آدوب کانکت به ترتيب بر روي كامپيوتر  یا لپ تاپ مجهز به دوربین و میکروفن اقدام به نمايند.

جهت دانلود نرم افزار ها، مشاهده فايل راهنماي تصويري شركت در جلسه و فايل متني راهنما از طريق لينك ذيل اقدام نمايند.

به منظور برقراری ارتباط قابل قبول، داوطلبان باید از اینترنت پرسرعت استفاده نمایند.

کد ورود به اتاق مصاحبه مجازی برای هر دواطلب پیامک خواهد شد و ساعت مصاحبه توسط دانشکده مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد.

داوطلبان باید در زمان اعلام شده به صورت مهمان و با درج نام خانوادگی خود به لینک اعلام شده وارد شوند.

در زمان مصاحبه لازم است داوطلب دوربین و میکروفن خود را در طول انجام مصاحبه روشن نگه دارد.

تذکر1: ضروریست متقاضیان، اصل مدارکی را که بصورت الکترونیکی ارسال نموده اند در زمان مصاحبه آماده داشته باشند.

تذکر2:احراز کلیه شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه شماره1 و 2 سازمان سنجش برای متقاضیان الزامی است.

تذکر3: پذیرش نهایی و قطعی پذیرفته شدگان در مرحله ارزیابی تخصصی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از طرف دبیرخانه گزینش دانشجو سازمان سنجش خواهد بود.

جدول شماره 1- نحوه محاسبه امتیازات آموزشی، پژوهشی و فناوری(حداکثر 20 امتیاز)
ردیفنوع فعاليتحداکثر امتيازنحوه ارزيابيامتياز مکتسبه
11-1مقالات علمی – پژوهشی(داخلی و خارجی)مرتبط با رشته تحصیلی

1-2 گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران