گزارش اختتامیه و برگزیدگان جشنواره اردیبهشت

با اعلام دبیرخانه پنجمین جشنواره سراسری تئاتر اردیبهشت، برگزیدگان این دوره معرفی شدند.

برگزیده بخش ((پوستر)) آقای احمدرضا نوروزی از دانشگاه دامغان برای طراحی پوستر نمایش رادیویی "آنجا که ماهی‌ها سنگ می‌شوند."

برگزیده بخش ((ایده تا کارگردانی)) خانم نگین نشاط از دانشگاه سوره برای ایده اجرایی نمایش "کلفت‌ها"

برگزیده بخش ((پژوهش)) خانم زهرا بای از دانشگاه دامغان برای نگارش مقاله بررسی نمایشنامه‌های آنتوان چخوف از منظر فمنیسم با تکیه بر سه نمایشنامه‌ی " سه خواهر، " " مرغ دریایی" و " خرس"

برگزیده بخش ((رادیویی)) آقای محمد شجاعی از دانشگاه هنر تهران برای اثر"چهارباغ اتاق من"

برگزیدگان بخش ((نمایشنامه‌نویسی)) نیز بدون ترتیب رتبه، آقایان، امیرحمزه حیدری برای نمایشنامه "ساتیناژ" سینا علی تبار برای نمایشنامه "نازگل" و حبیب بهمنی برای نمایشنامه "نهانی" معرفی شدند.

در بخش ((نمایش صحنه‌ای)) برگزیدگان به شرح زیر می‌باشد:

بهترین بازیگر زن: خانم لیلا دانشیار برای بازی در نمایش "زنانی با چمدان‌های پر از شکلات" از دانشگاه نبی اکرم تبریز

برگزیده دوم بازیگری: خانم زهرا خداداد برای بازی در نمایش"اورحال" از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

بهترین بازیگر مرد: علی دلپیشه برای بازی در نمایش "سوِنسی" از دانشگاه علمی کاربردی تهران

بهترین کارگردانی: مجتبی راوش برای نمایش "سوِنسی"

همچنین عنوان بهترین ((نمایش صحنه‌ای)) پنجمین دوره جشنواره تئاتر اردیبهشت به نمایش" سوِنسی" به کارگردانی مجتبی راوش از دانشگاه علمی کاربردی تهران اهدا شد.

لازم به ذکر است که جشنواره سراسری تئاتر اردیبهشت، پنجمین دوره خود را به صورت مجازی و از تاریخ 27 الی 31 اردیبهشت برگزار کرد.

دبیرخانه پنجمین دوره جشنواره سراسری تئاتر اردیبهشت (دانشگاه دامغان\ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰))