سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال ،تیرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه دامغان برگزار می شود.

دکتر بصیری، رئیس دانشگاه دامغان آمادگی این دانشگاه را برای برگزاری شایسته رویداد ملی جشنواره هنرهای دیجیتال اعلام کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های دانشگاه دامغان برای برگزاری این جشنواره اظهار داشت: این دانشگاه با برخورداری از دانش تخصصی اعضای هیأت علمی خود و نیز با بهره‌گیری از خلاقیت و پشتکار مجموعه های دانشجویی می تواند گا‌م‌های جدیدی در این دوره از جشنواره بردارد.

دکتر بصیری ضمن قدردانی از حسن اعتماد معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و حمایت های این معاونت از این قبیل جشنواره ها ابراز امیدواری کرد: ما حصل تلاش های صورت گرفته منجر به برگزاری موفق این دوره از جشنواره گردد.

گفتنی است سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال تیرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه دامغان برگزار می‌شود.