گزارش تصویری بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشگاه دامغان در سفر یکروزه ایشان به استان سمنان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با حضور در دانشگاه دامغان ضمن بازدید از آزمایشگاه مرکزی و نمایشگاه توانمندی‌های شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، آزمایشگاه میکروسکوپ الکترونی را افتتاح کرد.

دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز سه‌شنبه ۱۷ فروردین ماه از نمایشگاه‌های شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان بازدید کرد. در این بازدید گزارشی از عملکرد دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه ارائه شد و هر یک از شرکت‌های مستقر در نمایشگاه به ارائه توانمندی‌ها و دستاورد‌های خود پرداختند.
در این بازدید یک ساعته آزمایشگاه میکروسکوپ الکترونی (FE-SEM) دانشگاه نیز افتتاح شد. میکروسکوپ تهیه شده برای این آزمایشگاه از مدرن‌ترین و مجهزترین میکروسکوپ‌های الکترونی موجود در کشور است که برای مطالعات و پژوهش‌های در مقیاس نانو کاربرد فراوانی دارد.
در ادامه، دکتر ستاری و هیات همراه از آزمایشگاه‌های زمین‌ساخت تجربی، XRD و XRF آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بازدید و با توانمندی‌های پژوهشی و امکانات آزمایشگاهی دانشگاه آشنا شدند.