درخشش انجمن‌های علمی دانشگاه دامغان در جشنواره بین‌المللی حرکت

انجمن علمی جغرافیا دانشگاه دامغان جایگاه سوم را در بخش فعالیت‌های کارآفرینی به خود اختصاص داد. همچنین انجمن علمی کارآفرینی دانشگاه دامغان نیز به عنوان انجمن شایسته تقدیر معرفی شد.

مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی حرکت روز دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۹، با حضور دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری؛ دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولین دانشگاهی در دانشگاه علم و صنعت تهران برگزار گردید.
جشنواره بین‌المللی حرکت، رویدادی برای نمایش و رقابت دستاوردهای علمی دانشجویان و انجمن‌های علمی است که از سال ۱۳۸۷، سالانه توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، برگزار می‌شود.
در این دوره، ۱۴۲۷ اثر از ۸۲ دانشگاه داخلی و همچنین ۳۰۷ اثر از ۵۱ دانشگاه خارجی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که در این بین انجمن‌علمی دانشجویان جغرافیا دانشگاه دامغان توانست پس از دانشگاه‌های بیرجند و شهیدبهشتی تهران، رتبه سوم را در بخش فعالیت‌های کارآفرینی به دست آورد.
همچنین انجمن علمی کارآفرینی دانشگاه دامغان نیز به عنوان انجمن شایسته تقدیر در بخش فعالیت‌های کارآفرینی، شناخته شد.