پیام رئیس دانشکده هنر دامغان، به مناسبت برگزاری ششمین دوره جشنواره هنرهای دیجیتال هکاتم.

جشنواره هكاتُم به منزلگاه ششم رسيد. برگزاری موفق پنج دوره گذشته، اين جشنواره دانشگاهی را به جايگاهی مبدل كرده است برای تجربه كردن، ديده شدن، به تماشا نشستن، و يافتن. توان نافرسودنی و همت دانشجويانی در پنج نسل از پس يكديگر، اعتبار و آبرويی از برای اين جشنواره فراهم كرده و باعث گرديده است تا كاستی‌ها و كمبودها در برابر درخشش شور و انگيزه برگزاركنندگان آن ناچيز جلوه كنند. هكاتُم نيز قرار است ميعادگاهی باشد برای به‌هم‌رسيدن‌ها و مواجهات؛ ديدار دانشجويان نسل‌هاي قديم و جديد دانشكده هنر و اساتيد ايشان و مواجهه با آثار نوپديد دانشجويان و دانشگاهيان از نقاط مختلف كشور. اميد كه جشنواره ششم هم ميراث خويش به پسينيان واسپارد و آثار و پديدآورندگانی را به جامعه دانشگاهی ايران معرفی كند كه در ساليان آتی افق‌ها تازه‌ای ترسيم كنند و قلمروی ديگر را واگشايند.

مقداد جاويد صباغيان