اطلاعیه پذیرش بدون کنکور دانشجوی دکتری

/ / اطلاعیه ها

اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری ( (Ph.Dبر اساس آیین‌نامه بدون آزمون (استعداد های درخشان) از بین دانش آموختگان و دانشجویان ممتاز برای سال تحصیلی 1400-1399

دانشگاه دامغان بر اساس آیین‌نامه‌های پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری و همچنین شرایط مندرج در این اطلاعیه و مصاحبه­ ی علمی که توسط کمیته مصاحبه کننده مرتبط انجام می­گیرد، اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های زیر برای نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 می نماید: (فایل pdf اطلاعیه)

ردیفرشته های پذیرش دانشجوی دکتریتعداد
1فیزیک-ماده چگال1 نفرزمان مصاحبه متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
2علوم و فناوری نانو- نانو فیزیک1 نفرزمان مصاحبه متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
3فیزیک-هسته ای1 نفرزمان مصاحبه متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
4شیمی تجزیه1 نفرزمان مصاحبه متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
5شیمی آلی1 نفرزمان مصاحبه متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
6شیمی معدنی1 نفرزمان مصاحبه متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.

الف) شرایط عمومی پذیرش:

1. دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیأت مرکزی گزینش دانشجو.

2. نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد.

3. داشتن مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) مرتبط با رشته­ های تحصیلی مورد تقاضا از یکی از دانشگاه­های داخل مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری

تبصره: تشخیص ارتباط موضوعی بر عهده گروه­های آموزشی این دانشگاه است.

4. دانش آموختگان اتباع خارجی و فارغ التحصیلان خارج از کشور مجاز به استفاده از این آیین‌نامه نمی باشند.

5. دانش آموختگان دانشگاه های پیام نور، آزاد اسلامی، غیر انتفاعی، علمی کاربردی، فرهنگیان، پردیس خودگردان، دوره ای غیر حضوری و نیمه حضوری مجاز به شرکت در این فراخوان نمی باشند.

تذکر1: دارا بودن شرایط ثبت نام مطابق دفترچه شماره 1 سازمان سنجش در سال تحصیلی جاری

تذﮐﺮ2: متقاضیان ﻓﻘﻂ در رﺷﺘﻪﻫﺎﯾﯽ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ می شوند ﮐﻪ شرایط ﭘﺬﯾﺮش از ﻃﺮﯾﻖ آزﻣﻮن ﻧﯿﻤﻪ ﻣﺘﻤﺮﮐﺰ در دوره دﮐﺘﺮي را دارﻧﺪ.

ب) شرایط اختصاصی پذیرش:

1. بیش از 2 سال از تاریخ فارغ التحصیلی آنان نگذشته باشد (فارغ التحصیلان 1/4/1397 به بعد).

2. داشتن حداقل معدل و یا معدل همتراز شده 16 در مقطع کارشناسی

3.داشتن حداقل معدل و یا معدل همتراز شده17 (بدون احتساب نمره پایان‌نامه) در مقطع کارشناسی ارشد

4.دانشجویان کارشناسی ­ارشد متقاضی باید تا پایان شهریورماه سال 1399 دانش ­آموخته شوند (فرم شماره 2).

ج) نحوه امتیاز دهی به متقاضیان

کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه جداول ذیل الزامیست.

برای مشاهده کامل فایل pdf اطلاعیه کلیک کنید.