T (+98) 23 352 20220
ایمیل info@du.ac.ir
دانشگاه دامغان
دامغان، میدان دانشگاه، دانشگاه دامغان، کد پستی 3671641167
با موافقت دفتر گسترش آموزش عالی دانشگاه علوم پایه دامغان از ابتدای سال 1389 شکل جامع به خود گرفته و مجوز ایجاد دانشکده فنی و مهندسی به دانشگاه داده شد. در این راستا دفتر گسترش مجوز ایجاد رشته های مهندسی نرم افزار و مهندسی صنایع را با توجه به پتانسيل هاي موجود به دانشگاه اعطا نمود و از نيمسال دوم سال تحصيلي 90-89 دانشگاه پذيراي دانشجويان در رشته هاي مهندسي نرم افزار و مهندسي صنايع در دانشگاه بوده است. هم اكنون دانشكده داراي حدوداً 1050 دانشجو در مقطع كارشناسي در پنج گروه مهندسي كامپيوتر، مهندسي صنايع، مهندسي برق، مهندسي عمران و مهندسي مکانیک ميباشد. آزمایشگاهها، کارگاهها و سایتهای کامپیوتر مجهز به امکانات تحقیقاتی، آموزشی و نرم افزاری جهت استفاده دانشجویان و اساتید آماده خدمات رسانی می باشد .
اهداف دانشکده: پیشرفت های روز افزون در زمینه های گوناگون، نیاز بشر را به فراگیری و توسعه فناوری های نوین به همراه دارد. رشته های فنی و مهندسی در برگیرنده مجموعه علوم مبتنی بر فنون و روش ها در بکارگیری مفاهیم توسعه یافته توسط نظریه پردازان در عرصه های گوناگون اجتماع، صنعت، اقتصاد و غیره می باشند.
دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه دامغان با توجه به پیشرفت های روزافزون کشور و نیاز به پرورش متخصصین در زمینه های مختلف قصد دارد تا با استعانت از خداوند متعال رسالت مهم و ارزشمندی را در خصوص تربیت نیروهای کارآمد و تولید علم در رشته های مختلف فنی و مهندسی بر عهده داشته باشد. بدیهی است اساس پیشرفت جز با دو رکن آموزش و پژوهش بنیان نخواهد گردید و پرداختن به این دو رکن اساسی برای دستیابی به اهداف متعالی ایران اسلامی وظیفه تمامی اعضای دانشکده اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان می باشد.
اهداف آموزشي دانشکده عبارتند از پرورش دانشجوياني كه آگاهي لازم را در موضوعات مربوط به رشته خود داشته و علاوه بر آشنایی با اصول و روشها، با پرورش ذهن و افزايش مهارتها و ارتقاي روحيه پژوهشي ابزار لازم را برای کار در موقعیت های شغلی مربوطه و یا جهت ادامه تحصيل در رشته خود يا ساير رشته هاي مرتبط كسب نمايند.
اهداف پژوهشي دانشکده عبارتند از ایجاد زمینه های لازم و فضای مناسب جهت برانگيختن تحقيقات گروهي، افزایش کمی و کیفی تولیدات علمی و ایجاد نوآوری و پرورش خلاقیت ها است.
مهندسی برق: گروه مهندسی برق با بهره مندی از 9 عضو هیات علمی، در مقطع کارشناسی، با ارائه دروس تئوری، دروس عملی و مرتبط با صنعت بستر لازم را برای فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار و یا ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آماده میسازد. با توجه به توان علمي، آموزشي و تحقیقاتی استادان و دانشجويان گروه برق، اين گروه همکاريهاي تحقيقاتي، تخصصي و آموزشي مختلف و متعددي با مراکز مختلف بخشهاي دولتي و غير دولتي داخل کشور و همچنين مراکز علمي خارج از کشور دارد. بیشتر...
مهندسی صنایع: مهندسي صنايع به دنبال توسعه چارچوبها و تكنيكهایی به منظور طراحي، نصب و بهبود سيستمهايي شامل انسان، مواد، اطلاعات، انرژي و تجهيزات براي فراهم آوردن امكان توليد كالاها و ارائه خدمات به صورت اثربخش و كارا است. براي بررسي و ارزيابي چنین سيستمهایی، دانش و مهارتهاي علوم رياضي، فيزيك و اجتماعي به همراه فنون و تكنيكهاي طراحي مهندسي مورد نياز است. فعاليتهاي مهندسي صنايع همانند پلي است كه ارتباط بين اهداف مديريت و عملکرد سیستمها را ايجاد مينمايد. بیشتر...
مهندسی عمران یکی از شاخههای مهندسی است، که به طراحی، نگهداری و ساخت سازههای طبیعی و مصنوعی شامل جادهها، پلها، کانالها، سدها و ساختمانها میپردازد.
مهندسی مکانیک شاخهای از مهندسی است که فیزیک مهندسی و ریاضیات را با دانش مواد تلفیق نموده، با طراحی، آنالیز، ساخت و نگاهداری سیستمهای مکانیکی سروکار دارد.
مهندسی کامپیوتر: رشته مهندسی کامپیوتر به طراحی و ساخت اجزای مختلف کامپیوتر میپردازد. هدف این دوره تربیت کارشناسانی است که در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راهاندازی دستگاهها و مجموعههای سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه های سخت افزاری موجود؛ نگه داری، عیب یابی، تعمیر، اصلاح و توسعه فعالیت کنند.
تلفن و نمابر: 35220414-023
ایمیل دانشکده: engineering@du.ac.ir
آدرس: دامغان، میدان دانشگاه، فاز B، دانشکده فنی و مهندسی