T (+98) 23 352 20220
ایمیل info@du.ac.ir
دانشگاه دامغان
دامغان، میدان دانشگاه، دانشگاه دامغان، کد پستی 3671641167
گروه شيمي در دانشگاه دامغان از سال 1373 با پذيرش اولين دوره دانشجويان كارشناسي شيمي محض كار خود را آغاز كرده است و درسال 1380 اولين دوره دانشجويان كارشناسي ارشد در رشته هاي شیمی فیزیک وشیمی تجزیه و بعد از آن باپذيرش دانشجو در رشته هاي شیمی آلی و شیمی معدنی در سال 1383 و نيز پذيرش اولين دوره دانشجويان شيمي كاربردي در سال 1387 توسعه يافته است كه نه تنها به عنوان قطب شیمی در بین دانشگاههای استان خود را معرفی می کند بلكه مي رود تا در كشور جايگاه مناسب خود را پيداكند.
معرفی گرایش ها
شیمی معدنی شاخهای از دانش شیمی است که با کانیها (مواد معدنی) و خواص آنها سروکار دارد. شیمی معدنی شاخه بزرگی از علم شیمی است که بهطور کلی شامل بررسی، تحلیل و تفسیر نظریههای خواص و واکنشهای تمام عناصر و ترکیبات آنها بجز هیدروکربنها و اغلب مشتقات آنهاست.
شیمی آلی زیر مجموعهای از دانش شیمی است که به مطالعه ساختار، خواص و واکنش پذیری ترکیبات آلی (ترکیبات دارای پیوندهای کووالانسی کربنی) میپردازد.(در گذشته به موادی که ریشه گیاهی یا حیوانی داشتند، مواد آلی (ارگانیک) میگفتند اما امروزه مواد آلی را میتوان از طریق روشهای صنعتی و آزمایشگاهی و به کمک مواد معدنی نیز سنتز کرد.)
شیمیفیزیک شاخهای از دانش شیمی است که در آن، از قواعد و قوانین فیزیکی، برای حل مسائل شیمی استفاده میگردد. شیمیفیزیک علمی گسترده بوده که پلی میان تمام علوم از زیستشناسی تا اعماق فیزیک نظری ایجاد میکند این علم ارتباط عمیقی با ریاضیات و فیزیک حالت جامد و همچنین فیزیک اتمی و ملکولی دارد.
شیمی کاربردی یکی از گرایشهای شیمی است که مربوط به کاربردهای شیمی در صنعت است.
پلیمر یک درشتمولکول است که از تعداد زیادی واحد تکرارشونده تشکیل شدهاست. هر دو پلیمر مصنوعی و طبیعی نقش های اساسی و همه گیر را در زندگی روزمره ایفا می کنند.