T (+98) 23 352 20220
Email: info@du.ac.ir
دانشگاه دامغان
دامغان، میدان دانشگاه، دانشگاه دامغان، کد پستی 3671641167
دانشجوی ادبیات نمایشی کتابخوان، عمیق و متفکر است. او مسائل عاطفی و اجتماعی را میکاود و برای اصلاح و بهبود قلم به دست می گیرد. استعداد و علاقهمندی شرط ورود به این رشته است اما شرط ادامهدادن و موفقیت در رشتۀ ادبیات نمایشی در این مثلث خلاصه می شود: خواندن، اندیشیدن و نوشتن. به این ترتیب به کسانی که با کتاب دوستی صمیمانه و خالصانه ندارند، ورود به این رشته توصیه نمی شود.
دانشجویان ادبیات نمایشی بعد از فارغالتحصیلی به حرفههایی همچون نویسندگی و مشارکت در پروژه های گوناگون اجرایی برای تئاتر، رادیو، تلویزیون و سینما میپردازند. روزنامهنگاری و کارهای مطبوعاتی، نقدنویسی، پژوهش و آموزش از حرفههای مهم دیگری است که فارغالتحصیلان این رشته در آن بسیار موفق هستند.
رشته ادبیات نمایشی دانشگاه دامغان از سال 90 تأسیس شده و از آن تاریخ تا به امروز استادان مجرب، کارآزموده و هنرمند به تدریس در این دانشگاه اشتغال داشتهاند. فضای دانشکده هنر دانشگاه دامغان علاوه بر کلاسهای درس، مجهز به چهار کارگاه نمایش کاملاً حرفهای برای تمرین تئاتر و ضبط تلویزیونی آن است. همچنین سالن آمفی تئاتر روباز دانشکده، محل مناسبی برای اجراهای فضای باز است و دانشجویان میتوانند از این فضا نیز برای تمرین و اجرا بهره ببرند.
رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال
رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال که در دانشگاه صدا و سیما نیز ارائه میشود، بر شیوههای ارتباطی در جهان معاصر که لقب جهان دیجیتال را به خود گرفته است، تأکید دارد. ارائه رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتالی در مقطع کارشناسی، تلاشی است برای پرورش دانشجو و هنرجویانی که به تولید و توسعه برنامههای تلویزیونی، دیجیتالی و رایانهای علاقه دارند. دانشجویان کارشناسی این رشته با گذراندن دروس نظری و عملی در دو گرایش «گرافیک رایانهای» و «انیمیشن رایانهای» مهارت و توانایی لازم را در زمینه طراحی، نرم افزارهای گرافیکی، انیمیشن، زبان و ساختار تلویزیون و چگونگی تولید دستاوردهای هنری دیجیتالی پیدا خواهند کرد.
بدون شک با توجه به استقبال اکثریت مردم جهان از رسانههای الکترونیکی و مجازی، بازار کار این رشته در جامعه تضمین شده است و فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در شاخههای تجاری همچون تبلیغات یا هنری مانند تولید فیلم یا آموزش و تدریس به فعالیت بپردازند.
رشته سینما
سینما که شامل گونه هایی همچون فیلم سینمایی، فیلم مستند، فیلم کوتاه و غیره است تلاش انسان قرن بیستمی است که همچون گیلگمش به دنبال جاودانگی بود. سینما حرکت در مکان و زمان را ثبت میکند و همین یعنی جدال با مرگ.
رشته سینما که شامل شاخههایی همچون تدوین، فیلمنامهنویسی، کارگردانی و فیلمبرداری است حمایت از سینهفیل هایی است که سینما را همچون زندگی ستایش و حتی پرستش میکنند. تحصیل در این رشته علاوهبر مشاهده فیلم و مطالعه کتابهای تخصصی سینمایی، نیاز به پژوهش و جستجو در حوزههای مختلفی از علوم همچون جامعهشناسی، روانشناسی، فرهنگ، ادبیات و نمایش دارد چرا که سینما با تمامیت زندگی فردی و جمعی انسان در اتباط است. سینما به عنوان هنری که بیشترین ارتباط را با تکنولوژی و پیشرفتهای علمی دارد، با دگرگونی علم، بسیاری از مبانی و تکنیکهایش تغییر میکند. سینما گاهی تلاش میکند زندگی را بازنمایی کند و گاهی به نقد زندگی و جهان میپردازد. گاهی سرگرم کننده است و گاهی تفکربرانگیز. در واقع تحصیل در این رشته به دانشجویان کمک میکند که علاوه بر یادگیری روشها و تکنیکها، شناخت بهتری از خود و جامعه اطرافشان داشته باشند.
تلفن و نمابر دانشکده: 35220415-023
ایمیل دانشکده: art@du.ac.ir
کدپستی: 41167-36716
آدرس: دامغان، میدان سعدی، دانشگاه دامغان، ساختمان دانشکده هنر