زمان محلی

تاریخ

1400 خرداد 11 - 1400 خرداد 12

دومین همایش ملّی هنرهای نمایشی و دیجیتال

این همایش به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

قدمت هنرهای نمایشی در ایران، به قدمت تاریخ ایران است، اما عمر ادبیات نمایشی و تئاتر جدید ایران حدود یک و نیم قرن بیشتر نیست. ادبیات نمایشی و تئاتر جدید که اولین رخدادهای آن از مواجهه نویسندگان و هنرمندان ایرانی با تئاتر غرب به وقوع پیوست، گاه به گسست و گاه به پیوست با هنرهای نمایشی پیش از خود اقبال داشته است. از این رهگذر آزمون و خطا، مسیر اصلی شاغلین و فعالان این حرفه بوده است و آموزش­ های دانشگاهی و علمی نیز پیش از آنکه به مباحث و بنیان های نظری ابتنا کند، همواره دستخوش این آزمون و خطاها بوده است. از سوی دیگر هنرهایی همچون سینما، تلویزیون و هنرهای دیجیتال نیز که حاصل رویکردهای فناورانه به هنرهای بصری و دراماتیک است، قدم‌های اولیه و در عین حال بسیار محکمی در کشور ما برداشته است. افزون بر این مطالعات این دو حوزه یعنی هنرهای نمایشی و هنرهای دیجیتال نیز به مطالعات بینارشته­ ای هنر راه یافته اند و عرصه­ های نظری، فنی و تجربی این رشته­ ها به زیور دانش و مطالعات دیگر حوزه ­های علوم انسانی و هنر نیز آراسته شده است. آنچه امروز بیش از هر زمان دیگر ضروری می­رسد، به اشتراک گذاشتن حاصل مطالعات و پژوهش­ های محققین و اساتید این رشته­‌های هنری است. در این راستا، دانشگاه دامغان در صدد است با توجه به این مهم دومین همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال را در تاریخ 11 و 12 خرداد ماه 1399  ساعت 10 الی 22 برگزار کند.

دبیر علمی: دکتر سارا صادقی‌نیا

دبیر اجرایی: دکتر اسداله غلامعلی

اهداف همایش:

• کمک به هموار شدن و گسترش هر چه بیشتر فضای پژوهش و تحقیق در عرصه هنرهای نمایشی و دیجیتال
  • فراهم ساختن امکان دسترسی دانشجویان یا اساتید و محققان به آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در عرصه های هنرهای نمایش و دیجیتال
  • کمک به ارتقای سطح و میزان تولیدات علمی و دانشگاهی  در عرصه های هنرهای نمایشی و دیجیتال

محورهای همایش

تئاتر