
دکتر فاطمه منصوری، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان، مهدی بندرآبادی، فرماندار دامغان و حسن سعدالدین، مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری روز چهارشنبه 99/7/2 در دانشگاه دامغان حضور پیدا کردند.
دکتر عبدالعلی بصیری، رئیس دانشگاه دامغان ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان و معرفی اجمالی دانشگاه، با بیان اینکه: دانشگاه دامغان می تواند با انجام پژوهش های علمی به عنوان بازویی توانمند به توسعه در حوزه های مختلف استان سمنان کمک کند گفت: بهره گیری از ظرفیت مراکز علمی، پژوهشی و دانشگاه ها برای حل مسائل و مشکلات جامعه مغفول مانده و باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر بصیری ادامه داد: اعضای هیأت علمی دانشگاه آمادگی همکاری بیشتر با کارگروه پژوهش و فناوری استان را دارند و امیدواریم، اعتماد مدیران استان به اعضای هیأت علمی دانشگاه ها بیش از پیش افزایش یابد.
رئیس دانشگاه اظهار داشت: ایجاد پارک علم و فناوری با موضوع پسته در دانشگاه دامغان در حال پیگیری است.
فاطمه منصوری، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری در جمع اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه دامغان با اشاره به ایجاد اتاق حل مسأله در مرکز استان، بیان کرد: کار ویژه این اتاق، شناسایی مسائل و چالش های حوزه صنعت و اتخاذ راهکارهای رفع آن و افزایش بهره وری با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه هاست و لازم است تا این مقوله به کل استان تعمیم داده شود.
وی با تقدیر از دغدغه مندی و ورود دانشگاه دامغان در ارتباط با صنعت و ایجاد کلینیک ویژه در این خصوص پیشنهاد کرد این ساختار طبق پروتکل های اتاق حل مسأله شکل گیرد تا شاهد وحدت رویه در استان باشیم.
منصوری در ادامه با تأکید بر کاربردی بودن پژوهش های دانشگاه برای بهره برداری در استان گفت: در عین حال که اولویت حل مسائل استان و هر شهرستان با دانشگاه های بومی آن منطقه است اما رشتههای دانشگاهی خاصی نیز در استان وجود دارند که باید از ظرفیت آنها در تمام استان استفاده شود. وی با بیان اینکه نیاز است تا دانشگاههای استان ظرفیتها و مزیت های رقابتی خود را معرفی کنند، تأکید کرد: از حضور دانشگاهها درشورای پژوهش استان، استفاده میشود تا بتوانیم در زمینه پالایش کارگروههای تخصصی ذیل شورای پژوهش، عملکرد بهتری داشته باشیم.
فاطمه منصوری با تأکید بر لزوم ورود دانشگاه ها در راهبردهای توسعه شهرستانی از ایجاد کارخانه نوآوری با موضوع تجاری سازی پسته و فرآورده های آن در دانشگاه دامغان خبر داد.
در پایان این جلسه، مدعوین از امکانات آزمایشگاهی و توانمندی های دانشگاه بازدید نمودند.