تقدیر از کانون همیاران سلامت روان دانشگاه دامغان از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

/ / آخرین اخبار دانشگاه دامغان, افتخارات
کمپین دانشجویی در خانه بمانیم

دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با همکاری مراکز مشاوره و بهداشت و کانون همیاران سلامت روان و بهداشت  دانشگاه های سراسر کشور در موضوع کرونا، دو پویش شامل مسابقه کشوری ترم کرونایی و کمپین دانشجوبی “در خانه بمانیم “را برگزار کرد. برگزاری کمپین بزرگ دانشجویی از ۶ فروردین ماه آغاز و با استقبال بی نظیری از سوی دانشجویان مواجه شد و بیش از ۲۰۰ مرکز مشاوره و بهداشت و کانون همیاران سلامت روان و بهداشت در این کمپین فعالیت داشتند. پس از اتمام کمپین، در روز سه شنبه، 10 تیر ماه سال جاری اختتامیه کمپین مورد نظر با حضور مقام محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، جناب آقای دکتر غلامی برگزار شد. در این اختتامییه از 26 کانون همیاران سلامت روان مراکز مشاوره دانشگاه ها تقدیر به عمل آمد. کانون همیاران سلامت روان دانشگاه دامغان با ارائه 19 اثر در قالب موشن گرافی، پوستر، آموزش مجازی نرم افزار و پویش کتاب به عنوان یکی از کانون های منتخب مورد تقدیر قرار گرفت و از سوی مقام محترم وزارت مفتخر به دریافت لوح سپاس و تقدیر شد. مرکز مشاوره و بهداشت و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه از نخستین روزهای شیوع کرونا به شکل فعالانه و مستمر موضوع آگاهی‌بخشی و راهنمایی به دانشجویان و همچنین ابلاغ به روز شده پروتکل‌های بهداشتی را دنبال کرده و تا زمان اعلام وضعیت سفید در کشور به فعالیت‌های خود در این حوزه ادامه می‌دهند.