امروز شنبه, 01 مهر 1396 - Sat 09 23 2017

نخستین گنبد مزار حضرت معصومه(س) را چه کسی بنا کرد

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس (http://www.farsnews.com)، حضرت معصومه(س) دختر گرامی امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر(ع) است. مادر مکرمه ایشان حضرت نجمه خاتون(س) است. ولادت آن حضرت در روز اول ذیقعده سال 173 هجری قمری در مدینه منوره واقع شده است.

هجوم دستگاه‌های استکباری برای تخریب الگوی زن مسلمان ایرانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج سردار محمد رضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز(دوشنبه 12 مرداد ماه) در همایش ملی «بانوی آّب» که به همت سازمان بسیج جامعه زنان در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد،

سناریو دنباله دار آمریکایی ها درباره یک سفر خیالی

اگرچه در توافق امتیازات بسیاری داده شد که خیلی از آنها را به بهانه طبقه بندی بودن به ملت ایران نمی گویند و اگرچه رییس جمهور هم ابتدا با وعده برد برد به پای میز مذاکره رفت اما بعد از ۲ گل خورده، و سه گلِ زده صحبت کرد در...

نخستین گنبد مزار حضرت معصومه(س) را چه کسی بنا کرد

هجوم دستگاه‌های استکباری برای تخریب الگوی زن مسلمان ایرانی

سناریو دنباله دار آمریکایی ها درباره یک سفر خیالی

رزمایش موشکی سپاه و وزارت دفاع براساس برنامه‌های مصوب اجرایی شود

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، 204 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای خطاب به سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خواستار برگزاری رزمایش‌های موشکی شدند.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

سردار سرلشکر بسیجی دکتر فیروزآبادی

ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح

سلام‌علیکم

ما امضا‌کنندگان، نمایندگان ملت بزرگ ایران از حضرتعالی درخواست می‌نماییم که بر اساس تأکید ریاست محترم جمهوری، بیانیه وزارت امور خارجه و بیانات تیم مذاکره‌کننده، این نکته را که «قطعنامه الزام‌آور نیست» جدی گرفته و قوت و اقتدار نیروهای مسلح را چون همیشه در معرض دید همگان قرار دهید تا ابهامات نابجای دگراندیشان در عمل مرتفع گردد.

1- با عنایت به فتوای صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی ساخت کلاهک هسته‌ای در دستور کار جمهوری اسلامی ایران نبوده، نیست و نخواهد بود و قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران با توجه به تجربه تلخ هشت سال جنگ تحمیلی با هدف بازدارندگی دفاعی است.

2- موشک‌های جمهوری اسلامی ایران برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نگردیده و نخواهد گردید و با توجه به این اصل محدودیت‌بردار نمی‌باشد.

3- تست موشکی را وزارت دفاع با رعایت مفاد بندهای 1 و 2 عملیاتی سازد.

4- رزمایش موشکی سپاه و وزارت دفاع بر اساس برنامه‌های پیش‌بینی‌شده و مصوب، اجرایی گردد.