پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز معلم

با اهداء سلام
حضرت امام جعفر صادق (ع) در رابطه با مقام ومنزلت معلم می فرمایند:
هنگامی که روز قیامت شود، خداوند تمام انسان ها را جمع می کند و چون ترازوی اعمال نهاده شد و خون شهیدان را با مرکب قلم عالمان و معلمان بسنجند، ارزش مرکب آنان بر خون شهیدان فزونی خواهد داشت.

این ارزش بدان جهت است که شهیدان در سایه علم و تربیت معلمان و تعلیم شایسته آنان به خدا راه یافته و لیاقت شهادت نصیبشان شده است.
بی شک موفقیت ها و پیشرفت های کنونی دانشگاه دامغان، مرهون تلاش های بی شائبه معلمان دانشمند و پرتوانی است که در پرتو تخصص و تعهد و درخشش علمی و آموزشی آنان، امید است، آینده ای درخشان را برای این دانشگاه رقم زده شود.
از اینرو بر اینجانب فرض است، با ارج نهادن زحمات معلمان فرهیخته و گرامیداشت یاد و نام معلم شهید، علامه مرتضی مطهری، پاسداشت مقام شامخ معلم، روز معلم را تبریک عرض نماید.
از درگاه خداوند سبحان توفیق روز افزون تمامی اساتید و معلمان فرزانه دانشگاه دامغان را در راه خدمت به ایران اسلامی و تربیت و پرورش فرزندان این مرز و بوم خواستار است.

دکتر عبدالعلی بصیری
رئیس دانشگاه دامغان