نمایشگاه لبخند فیروزه ای در دانشگاه دامغان افتتاح شد

نمایشگاه لبخند فیروزه ای به مناسبت روز جهانی بهداشت و هفته سلامت در روز یکشنبه مورخ ۹۶/۲/۱۰ با حضور برخی از مسئولین دانشگاه دامغان در محل سالن چند منظوره دانشگاه افتتاح شد.
با توجه به اینکه از سوی سازمان جهانی بهداشت شعار امسال ‘افسردگی: بیا حرف بزنیم‘ در نظر گرفته شده است، به پیشنهاد مرکز مشاوره و کانون همیاران سلامت این مرکز و با همکاری مرکز بهداشت، تربیت بدنی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نمایشگاه لبخند فیروزه ای با هدف اطلاع رسانی در خصوص افسردگی و حساس سازی جامعه دانشگاهی به این مسئله برگزار گردید.
این نمایشگاه از غرفه هایی نظیر: غرفه بهداشت و درمان، غرفه تربیت بدنی، غرفه کافه کتاب، غرفه سرگرمی، غرفه کانون همیاران سلامت و مرکز مشاوره و… تشکیل شده است که در غرفه کانون همیاران سلامت و مرکز مشاوره موضوع افسردگی در بخش های نشانه شناسی افسردگی و انواع آن، علت شناسی و شخصیت های مستعد و شیوه های درمانی در قالبی زیبا و هنری در معرض دید قرار گرفته است.
همچنین بخشی از این نمایشگاه به آزمون های روانشناسی اختصاص دارد که در این بخش میزان افسردگی، انواع عشق و هوش مورد سنجش قرار می گیرد.
این نمایشگاه از دهم الی سیزدهم اردیبهشت ماه صبح ها از ساعت ۱۱ الی ۱۴ و عصرها از ساعت ۱۶ الی۲۰ آماده بازدید علاقه مندان می باشد.