This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

مراسم یادبود مرحوم علی معلم (منتقد و تهیه کننده سینما)برگزار شد

جمشید مشایخی در مراسم یاد بود علی معلم (منتقد و تهیه کننده سینما) گفت: آدم‌های بزرگ نمی‌میرند همیشه زنده هستند و می‌مانند.
او با اشاره به یک روایت گفت: بزرگ‌ مرد هنر، ادب و شعر، استاد شفیعی کدکنی مطلبی نوشته بود راجع به یکی از ابیات حضرت حافظ و می‌گفت که زمان حضرت حافظ به فضیلت می‌گفتند هنر؛ هر کسی که فضیلت داشت هنرمند بود؛ مثل علی معلم.
این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون صحبت‌های خود را با یک بیت شعر پایان داد: گر در سرت هوای وصال است حافظا/ باید که خاک درگه اهل هنر شوی.
داریوش ارجمند نیز در مراسم یادبود علی معلم سخنان خود را با آیات (کل نفس ذائقه الموت. کل شیء هالک الا وجهه) از قرآن آغاز کرد و گفت: علی معلم، دوست من این را خیلی خوب می‌دانست. چون دوست خوبی بود. دوستی که جز نیکی چیزی از او به آدم نمی‌رسید. در این زمان که دوستی‌های ما بازارگاهی شده است او گونه دیگری بود.
این بازیگر سینما وتلویزیون ادامه داد: فکر نمی‌کنم کسی در این کشور و جامعه‌ی سینما رنجشی از علی معلم داشته باشد. با اینکه منتقد بود، مجله داشت، حرف می‌زد، شجاع بود و بی‌پرده گفتگو می‌کرد. در پایان همه مطالبش، می‌نوشت «در پناه حق» و حق برای او پناهگاهی است و تردیدی ندارم که هم اکنون در پناه حق است.

لازم به ذکر است علی معلم متولد آذر ماه ۱۳۴۱ فرزند آقا عبدالله معلم یکی از اهالی خاندان معلم در دامغان است. او دوران کودکی و نوجوانی‌اش را در شهر دامغان گذراند و در ابتدای دوران جوانی به تهران رفت. تحصیلات متوسطه را در تهران در رشته ریاضی- فیزیک دبیرستان سخن به پایان رساند. او فارغ‌التحصیل دانشکده صدا و سیما در رشته کارگردانی فیلم است و در مقطع فوق‌لیسانس در رشته پژوهش هنر (دانشگاه هنر) تحصیل کرد و سابقه تدریس سینما در مراکز آموزش فیلمسازی و دانشکده‌های سینمایی را داشت.