فراخوان پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه دامغان(سال تحصیلی ۹۷-۹۶ )

دانشگاه دامغان از بین دانشجویان استعدادهای درخشان دوره کارشناسی (دانشگاه دامغان و سایر دانشگاههای دولتی) که مطابق با اصلاحیه­ شماره ۱۴۰۰۳۶ مورخ ۹۶/۷/۴ وزارت علوم تحقیقات و فناوری صرفا با محاسبه ۱۰ درصد برتر بر اساس سه چهارم واحدهای گذرانده شده تا پایان ترم ششم حائز شرایط باشند، در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد  (بدون آزمون) دانشجو می پذیرد.

تاریخ های مهم :

• زمان ثبت نام:  ۹۶/۲/۲  لغایت  ۹۶/۳/۱۸

• زمان تقریبی اعلام نتایج اولیه توسط دانشگاه: نیمه دوم تیرماه ۹۶

• اعلام نتایج توسط سازمان سنجش آموزش کشور: شهریور ۹۶

نحوه ثبت نام :

متقاضی باید در مهلت مقرر مدارک ذیل را به آدرس دامغان – ابتدای جاده چشمه علی – دانشگاه دامغان – دفتر هدایت استعدادهای درخشان ارسال نماید.

مدارک لازم برای ثبت نام :

• تکمیل فرم درخواست استفاده از آئین نامه + ریز نمرات دوره کارشناسی (برای دانلود فرم کلیک کنید)

• تکمیل فرم گواهی دانشجوی برتر و تایید توسط دانشگاه مربوطه (برای دانلود فرم کلیک کنید)

• کپی کارت ملی

• پرداخت حق ثبت نام به مبلغ ۴۰۰/۰۰۰ ریال (چهارصد هزار ریال) به حساب شماره ی ۲۱۷۷۴۹۲۹۸۸۰۰۴ به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه دامغان نزد بانک ملی ایران و الصاق فیش واریزی به مدارک ارسالی.

تذکرات مهم:

• داوطلبان گرامی از مراجعه حضوری جدا” خودداری نمایند. نتایج متعاقبا” از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

• دانشگاه هیچگونه تعهدی نسبت به بررسی پرونده هایی که مدارک متقاضی ناقص و یا فرم های ارسالی بدون مهر و امضاء باشند ندارد.

• با توجه به اینکه معمولا” متقاضیان بصورت همزمان برای چندین دانشگاه درخواست پذیرش ارسال می نمایند. لذا این دانشگاه پس از بررسی تقاضاها لیست پذیرفته شدگان را قبل از ورود به پورتال سازمان سنجش برای مدت ۱۰ روز در وب سایت دانشگاه بعنوان اعلام نتایج درج خواهد نمود. در این مدت متقاضیان می توانند از پذیرش انصراف بدهند. بدیهی است پس از انقضاء مهلت مذکور دانشگاه به هیچ وجه در لیست پذیرفته شدگان تغییری اعمال نخواهد کرد.

رشته و گرایش

نام دانشکده

ریاضی کاربردی، ریاضی کاربردی (گرایش آنالیز عددی، بهینه سازی، ریاضی مالی، معادلات دیفرانسیل و سیستم های دینامیکی)، ریاضی محض(گرایش جبر، آنالیز، هندسه(توپولوژی)، علوم کامپیوتر (محاسبات علمی)

ریاضی و علوم کامپیوتر