سخنرانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه دامغان

سخنرانی عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در دانشگاه دامغان

سخنرانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه دامغان

جلسه سخنرانی با موضوع بررسی چرایی عدم اجرای کامل سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی روز سه شنبه ۹۶/۶/۱۴ با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مسئولین شهرستان و دانشگاه در دانشگاه دامغان برگزار شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این جلسه با اشاره به اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور باید به خوبی اجرا شود گفت: اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور را نباید دولتی کرد و بلکه باید با نظر و خرد جمعی آن را در جامعه اجرا کرد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصباحی مقدم در جمع اساتید بسیجی دانشگاه دامغان اظهار داشت: ۸۰ درصد اقتصاد امروز کشور ما دولتی است که باید برای کمک به بهبود و رشد و تعالی اقتصاد کشور این روند کاهش پیدا کند و یکی از راه های کمک به اقتصاد کشور و برون رفت از مشکلات اقتصادی در جامعه تقویت بخش خصوصی است که با این کار می توانیم به کسب و کار در کشور رونق و اقتصاد کشور را وضعیت نگران کننده نجات دهیم.
مصباحی مقدم خاطر نشان کرد: دولت را باید از وضعیت تصدی گری نجات داد و نحوه تنظیم بودجه ریزی کشور با اتکا به درآمدهای نفتی خارج کرد و نه اینکه نفت را نفروشیم بلکه بودجه های نباید بودجه نفتی باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یاد آوری این نکته که دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ما باید در بحث و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی پیشگام تر از بقیه افراد جامعه و دیگر نهادها باشند اظهار داشت: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ما در بحث اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و برنامه چشم انداز ۲۰ساله کشور نقش مهم و اساسی و تعیین کننده دارند و باید تلاش کنند این نقش را بیش از گذشته پر رنگ کنند.
مصباحی مقدم افزود: با اجرای اقتصاد مقاومتی یک جهش بزرگ در کشور رخ خواهد داد و در اجرای این کار باید با نگاه باورانه و عزم قاطع و جدی جلو رفت و حرکت کرد.

مصباحی مقدم اضافه کرد: بر اساس آمار بانک مرکزی نقدینگی کشور یک تریلیون و ۳۹۰ هزار میلیارد تومان است و دولت می تواند ۲۰ درصد از نقدینگی موجود در کشور را صرف تولید کشور کند و از سویی ۱۸ تا ۲۲ میلیارد دلار ارز در دستان خانوارهای ایرانی وجود دارد.