دوره آموزشی وب سنجی و بهینه سازی وب سایت در دانشگاه دامغان برگزار شد.

دوره آموزشی وب سنجی و بهينه سازی وبسايت در دانشگاه

دوره آموزشی وب سنجی و بهینه سازی وب سایت در دانشگاه دامغان برگزار شد.

دوره آموزشی وب سنجی و بهینه سازی وب سایت، از تاریخ ۱۰ تا ۱۲ تیر ماه ۹۶ در راستای اجرای مصوبه یک صد و دوازدهمین جلسه هیأت اجرایی منابع انسانی دانشگاه دامغان با هدف آشنایی کاربران درج و ثبت اطلاعات و تامین کنندگان محتوای وب سایت های دانشگاه با مفاهیم پایه وب سنجی و بهینه سازی وب سایت، برگزار گردید.

پیاده سازی دولت الکترونیکی از مهم ترین اهداف دولت در سال های اخیر بوده است. یادگیری مفاهیم پایه وب سنجی و بهینه سازی وب سایت برای کاربران درج و ثبت اطلاعات و تامین کنندگان محتوای وب سایت های دانشگاه ها، اهمیت زیادی دارد. این دوره آموزشی به پیشنهاد مدیریت امور فناوری اطلاعات، همکاری دانشکده فنی و مهندسی و با اهتمام واحد آموزش منابع انسانی دانشگاه ( مدیران و اعضای غیر هیأت علمی ) برگزار شد.

مدرسین این کارگاه، حمید حاجی پروانه و یاسین علی پور از اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه دامغان، در سه جلسه به مدت ۶ ساعت، به بیان و تشریح سر فصل های آموزشی و ارائه محتوای دوره به شرح ذیل ، پرداختند:

• وبومتریک چیست و چه کاربردی دارد؟
  • عوامل موثر در افزایش رتبه وبومتریک
  • آشنایی با محیط ورود اطلاعات در وب سایت ها