بازدید علمی دانشجویان مهندسی مکانیک دانشگاه دامغان از نیروگاه شهید سلیمی نکا

بازدید علمی دانشجویان مهندسی مکانیک دانشگاه دامغان از نیروگاه

بازدید علمی دانشجویان مهندسی مکانیک دانشگاه دامغان از نیروگاه شهید سلیمی نکا

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، انجمن علمی مکانیک و اساتید گروه مهندسی مکانیک دانشگاه دامغان، دانشجویان مهندسی مکانیک دانشگاه دامغان در بازدید یک روزه از نیروگاه سیکل ترکیبی شهید سلیمی نکا، از نزدیک با تجهیزات و فرایندهای تولید برق در این مجموعه صنعتی آشنا شدند.

نیروگاه شهید سلیمی نکا به عنوان یکی از نیروگاه های استراتژیک کشور و از مهمترین سرمایه های ملی کشور محسوب می گردد. این نیروگاه از بزرگترین نیروگاه های خاورمیانه به شمار می رود که در ساحل دریای خزر قراردارد که دارای ۴ واحد ۴۴۰ مگاواتی بخار و یک بلوک سیکل ترکیبی متشکل از ۲ واحد ۱۳۶ مگاواتی گازی و یک واحد ۱۶۰ مگاواتی بخار و دو واحد توربین انبساطی به قدرت ۴/۹ مگاوات می باشد و در آینده نه چندان دور در بخش طرح و توسعه زیر مجموعه های تولیدی دیگری با توجه به رشد مصرف برق درکشور نیز به این مجموعه اضافه خواهند گشت.

لازم به ذکر است با توجه به گسترش نیروگاه های حرارتی و همچنین استفاده از انرژی های نو در تولید برق در سراسر کشور و لزوم جذب نیروی کار از بین فارغ التحصیلان مهندسی مکانیک از سوی این صنایع، تربیت نیروی متخصص در این زمینه یکی از رسالت های مهم دانشگاه ها محسوب می گردد.