اردوی معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه دامغان برگزار شد

اردوي معارفه دانشجويان ورودي جديد دانشگاه دامغان برگزار شد

اردوی معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه دامغان برگزار شد

به منظور آشنایی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه دامغان (مهر ۹۶) با فضای دانشگاه، اردوی فرهنگی_تفریحی دانشجویان ورودی جدید به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشجویی دانشگاه در اردوگاه شهید صدوقی چشمه علی در روزهای ۴ و ۵ آبان ماه سال جاری برگزار گردید.
دکتر عبدالعلی بصیری، رئیس دانشگاه دامغان در ابتدای این مراسم ورود این دانشجویان را به دانشگاه دامغان تبریک گفت و سلامتی و توفیق روزافزون ایشان را در مسیر دانش اندوزی از درگاه پروردگار مسئلت نمود.
در ادامه، اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه ضمن مراسم معارفه به تبیین و تشریح وظایف و برنامه های حوزه های مربوطه پرداختند.

در حاشیه مراسم، شورای صنفی دانشجویان، انجمن اسلامی، بسیج دانشجویی و کانون های فرهنگی هنری و نشریات دانشجویی به ارائه فعالیت ها و اهداف خود پرداخته و برنامه های تفریحی مانند مسابقات ورزشی و بازدید از مجموعه تاریخی چشمه علی نیز صورت پذیرفت.